Nionde och sista dagen på åland!

Den nionde dagen, som var en onsdag, var då vår sista "riktiga" dag på åland, eftersom vi skulle åka hem dagen därpå.. Astrist såklart men samtidigt måste man ju åka hem nångång..
Jaja! Sista dagen va iaf en rätt slapp och skön dag! :)
Började med att jag&mamma vaknade SOM VANLIGT vid tiotiden haha, å så åt vi frukost som vanligt, och efter det skulle vi ta en cykeltur. Sen när vi kommit bara några meter så tvärstannade jag cykeln för jag precis fick syn på nånting i mårdhundsburen. Men när jag kom närmre såg jag att det inte va nån mårdhund, utan en liten rävunge!! Så då fick jag väldigt brått och cyklade tillbaks och skrek det till pappa, och sen när jag och mamma kom tillbaka från vår cykeltur, så gick jag och pappa (beväpnade med handskar och spadar, ifall den typ skulle få panik och börja attackera, man vet ju aldrig..) bort till den, och efter att den fräst och morrat lite åt oss och jag hunnit bli lite skraj, så öppnade pappa buren så att den kunde gå ut! :) Dock som ni ser på bilden, så klängde den sej fast vid gallret och vågade inte gå ut, så då gick vi därifrån, och sen efter en stund när jag gick dit igen så va den borta! :) Så det kändes riktigt bra att släppa ut den! Men erkänn såå sjukt söt?!?
Aja, sen var det dags att gå tillbaka till stugan och börja med maten, eftersom Patrik (min kusin) och hans tjej skulle komma till oss vid ett! Så då hjälptes vi åt att göra biffar, potatis och sallad, och sen va vi faktiskt färdiga vid kvart över ett, då de kom (det är ovanligt att vi blir klara innan gästerna kommer haha) ;)
Sen hade vi en mysig lunch ute på altanen med Patrik och Jenny, som hon hette :)
Å sen efter två timmar så var de tvungna att åka, å efter det gjorde vi väl inget speciellt direkt. Jag typ solade lite, och sen läste jag i typ två timmar eller nåt. Och sen vid sextiden så åt vi lite rester från lunchen, och sen gick jag ner en sväng till stranden och läste där i solnedgången, precis som förra året vid den tiden, haha :')
Sen åkte jag och pappa och hämtade vatten hos Kaj och Lisso, mammas och pappas kompisar uppe i byn, och sen kom vi tillbaka till stugan. 
Å då gav vi oss ut på en sista fisketur, men som vanligt fick vi ingen fisk utan bara massa sjögräs... :S 
Aja, det va mysigt iaf! :)
Sen kom vi tillbaka vid tiotiden, och sen typ bara läste vi, drack kvällste och lyssnade som vanligt på Sommarpratarna :) 
Sen la vi oss och sov sista natten i Djupvik...
aaaww.. titta på rävungen! :'D och paddan (största jag sett i hela mitt liv :O) och fjärilen och igelkotten :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback