Måndagen + gårdagen!

Sen så har jag ju gått i skolan tre dagar med! ;) Å tjaa, orkar ju inte skriva detaljerat om dom dagarna, men måndagen var nog ändå rätt bra! Har för mig att den va rätt flummig oså.. eller som elsa uttryckte saken; skrattretande x) haha kommer dock verkligen typ inte ihåg nåt från den fast det va liksom två dar sen?! :o det är lite skrämmande haha.. menmen! ;)
Sen efter skolan va jag iaf ute och solade och sov haha, och sen gick jag en sväng bort till hästarna och hälsade på dom (har inte gjort det på skitlänge! :o), och sen gick jag en asmysig liten runda! Bilder kommer :)
Å tjaa.. sen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde mer under den kvällen haha xd
Sen igår va faktiskt en bra dag i skolan! Å den va oxå rolig, SÄRSKILT sista timman hahahah xd men sen va även slöjden helt okej, vi kom typ på idéer vad vi ska göra nu i höst, och jag och frida tänkte (ev.) göra om ett par jeans till slitna shorts med nitar oså! Skulle va grymt coolt faktiskt! 
Aja, men sista timman som då va mat&bak var ändå bäst hahahaha xd får aldrig nog av karin asså, hon är ju helt galen x'd å gud va hon skällde ut oss igår asså hahah x) aja, jag och elsa va iaf snäll mot "vår" sjua å vi gjorde en grym ost&broccoli-paj å fruktsallad! :D 
men asså guud va vi skrattade, Elsa å jag började nästan gråta vid ett tillfälle x'd haha,, däremot var det mindre kul att vi var tvungna att gå med soporna, och därmed missa bussen.. Fyfan va arga vi va på busschauffören, han åkte precis när vi kom ut :@ så då va vi ju tvungna å ta 101an, å då missade vi ju även svenne.. Så då fick vi ringa Elsas mormor som som tur var kunde hämta oss! :) å sen när jag kom hem blev det lite krångel, så då gick jag ner till min kusin som va hemma en snabbis nu innan hon börjar på universitetet i gbg, och där va jag sen ett par timmar och vi hade SÅ trevligt hon å jag! :D vi pratade MASSA, åt yoghurt med blåbär, pratade lite till och hade det bara allmänt trevligt! :D å sen efter ett par timmar gick jag hem igen å sen kollade jag på tv, pratade med syster å så resten av kvällen :) Nu blev detta mobilblogg, så har tyvärr inga "färska" bilder så får bli gamla typ..
Haha, hittade denna bilden på vår extremt snygga tårta som jag, syrra å kusinerna gjorde nångång förra året! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback