lyckad dag med besök hos thelmis, moppeåkande, ridning och grillning!

Tjohej allihopa! :D idag har vart en sjukt lyckad dag! :D
började med att jag SÅKLART vaknade typ 1½ timma senare än vad jag ville vakna, det händer rätt ofta kan jag säga.. ;) bådar inte så gott inför skolstarten när man ska gå upp vid sex liksom.. aja! vaknade då vid typ halv elva, å så åt jag frukost och chillade lite. Sen efter en stund så bestämde jag mej för att hälsa på min lilla bebis Thelma (som INTE är liten längre!) i hagen, så då cyklade jag dit och så började jag gå i hagen och titta och ropa efter henne. Men efter en stund hade jag fortfarande inte sett till henne.. sen såg jag MASSA typ korpar och skator cirkulera en bit bort, och när jag gick närmre såg jag att det va ett dött lamm med typ jordens äckligaste största köttsår mitt på magen typ. Fast jag som är hur känslig som helst, vågade ju inte gå längre fram än typ 30 meter, så jag såg ju inte hur lammet såg ut, men paranoid som jag är tänkte jag ju såklart; omg, det är thelma som ligger där. 
Å så började jag gå upp mot min moster och morbrors hus, å under tiden jag gick började det samlas massa får och lamm runt mej. Å rätt som det var stod min lilla älskling där, mitt i flocken! :'D och jesus va glad jag blev! :'D hade ju värsta chocken för jag trodde hon va död.. men hon levde och verkade må bättre än bäst, hon har nämligen skaffat sej en liten "fosterfamilj" med två syskon och en mamma haha :D så jag blev sjukt glad!
men sen gick jag iaf upp för att säga till min morbror och moster om det döda lammet, och sen bjöd dom in mej på lunch! :) så sen satt vi där i deras kök och åt och pratade i nån timma! :)
Sen vid typ halv två gick jag hem, och sen tog jag ut moppen på en redig tur, haha :D har ju förresten glömt berätta att min granne (som ägde moppen innan btw) fixade pedalen som jag tog sönder, så nu funkar den igen! :D 
så jag åkte en bit på stora vägen, och sen in på skogavägen en bit, och den va hur duktig som helst haha ;D
å sen va jag tvungen att köra hem igen eftersom jag skulle till stallet vid tre! 
Så vid tretiden så kom jag då till stallet, och sen efter en stund kom mina efterlängtade små vänner alva och emma, så då flummade vi ju gärnet för det va så längesen haha, och sen kollade vi in dom nya hästarna åså! ;)
å sen fick vi våra hästar, och jag fick chicago! Va aaaslänge sen, så det va kul! Dock hade jag väl inte skyhöga förväntningar direkt.. men där fick jag, för GUD va han va duktig idag! Inte alls jobbig och överpigg som han kan va, utan han lyssnade asbra på mej och lydde såå bra! Vi övade mkt på sitsen och övergångar, och sen på volter i galopp, och han va så duktig å vi fick beröm av essi! Så va asnöjd över honom! 
Så det va kul! :)
Å sen på hästkunskapen va det chill, vi satt ute i solen och åt typ brownies och pratade om visitering, haha! ;)
å sen vid sex så hämtade mamma mej, och sen åkte vi hem och grillade! Aaasgott vare, grillat är LÄTT godaste maten asså! :)
Å nu har jag duschat å sett lite på os :p
men nu ska jag försöka få ihop iallafall två inlägg om åland, får se om jag lyckas ;)
så vi hörs snart, puss :*
typ en asgammal dålig mobilbild på chicago.. menmen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback