Linda&Björns bröllop!

Okej.. jag vet, bröllopet va för ungefär 2 veckor sen, men har verkligen inte haft tid att skriva om det förrens nu!
Men ÅH VA KUL DET VAR!!! Asså shiiit, nästan lika fint/kul/amazing som min kusins förrförra året.. Men asså grejen va att det här liknade det väldigt mycket! Temat, vigseln i kyrkan, lokalen, folket, talen, dansen, musiken, KULIGHETEN, ja väldigt mycket alltså som ni hör!! :D
Men vi tar det från början; Det var alltså förrförra lördagen, alltså två veckor sen, imorgon. Jag kom till emilia runt ett, och då gjorde vi iordning oss å sminkade oss osådär :) 
Sen typ halv två så åkte vi iväg till kyrkan! Å sen vid två började vigseln dårå :) Å det va såå fint! Linda (å björn oxå haha) va såå fin och deras barn, cornelia, rasmus och alice var brudnäbbar :') så sjukt söta med små rosa prinsessklänningar och rasmus hade typ väst och rosa slips :'D!
Å så hade dom superfin solosång med! 
Anyway, sen efter vigseln var slut, så blev det ju ris/såpbubble-kastning ute på kyrkbacken, och sen fotograferades ju dom åså :) Sen slutligen efter kanske 20-30 min så fick vi åka till öis, där vi skulle va resten av dagen/kvällen/natten ! :)
Sen när vi kom dit fick vi dricka, och sen var vi ju tvungna att mingla runt bland allt folk å hälsa på alla typ (hatar att mingla haha), fast jag och emilia drog oss bort till barnen efter en stund hehe.. ;) Å då lekte vi med dom en lång stund, innan (finally!) brudparet anlände! :) Å sen när dom kom så var det typ dags att sätta sej till bords, dom vuxna vid långborden och emilia och jag och alla barnen vid ett mindre. Å sen så började maten komma in, och då blev det ett jäkla liv vid bordet haha xd emilia och jag hann knappt äta själva för vi hade fullt sjå med att skära upp maten i småbitar, tvinga i barnen LITE mat, inte låta dom spilla, inte tappa glasen osv osv ;) haha men det va mest kul, och vi fick sjukt mkt beröm av de vuxna och föräldrarna! :) (några trodde vi va anställda typ hahah)
Sen mellan de olika rätterna sprang vi ut med alla barnen och lekte tjuv och polis (klart populärast haha), kurragömma, spelade fotboll och försökte spela bockia, men det gick inte så bra för istället för att kasta bollarna på den lilla bollen så kastade dom på varandra hahaha xd å sen så sprang vi runt, gungade, och så sprang vi runt med småbarnen i famnen och sprang iväg från "monstret" (va nån kärra elr nåt på hjul haha) vilket särskilt alice tyckte va HYSTERISKT kul hahaha! SÅ söt! :'D å sen kom även några killar från vår förra klass ner och hälsade på oss, dom hade spelat fotboll där ;)
Aja, sen var det efterrätt som va glassbuffe, då blev det lite kaos kan jag säga hahaha xd typ; jag vill ha den glassen!! nej inte den!! jag vill ha chokladsås!! nej förresten, kolasås!! hahahh, å sen typ hällde dom ut halva strösselburken på deras tallrikar och åt typ 5000 maränger var haha x)
Jaja, sen efter vi ätit bröllopstårta, lekt lite mer utomhus och sett på fyrverkerierna dom hade, så var la klockan tio eller nåt kanske, och då började dom riktigt små barnen bli trötta å sen efter en stund började det RIKTIGT roliga; själva partyt! :D haha nä men dansen började iaf, och SHIT va kul vi hade! Emilia, lilla cornelia och jag dansade massa till den sjukt bra musiken som dj'n spelade, dock bara typ till varannan låt för cornelia blev lite trött ;) men det va även askul att kolla på alla (lite halvfulla) människor som stod och dansade å skämde ut sej x)
Aja, sen efter ett tag så blev cornelia så trött så då ville hon bara se på film, så då började vi se på Skönheten och odjuret, fast vi hörde ingenting för musiken så då typ gick vi ut en stund :) Å sen dansade vi typ en stund till, och sen vid midnatt ungefär så ville åsa och phil åka hem, så precis när vi sagt hejdå till alla, så kom en som heter Peter (emilias 40årige granne typ) och tvingade upp emilia, som drog med mig, på dansgolvet en gång till, och sen va vi tvungna att dansa medp 4 låtar haha xd å sen kom några andra vuxna och oxå började dansa med oss typ xd men sen efter kanske 6 låtar eller nåt så drog vi oss lite diskret tillbaka, och sen åkte vi slutligen hem, något utmattade efter den minst sagt fartfyllda dagen... ;) haha att vakta typ 8 småbarn i åldern 2-7 tar på krafterna må jag säga x) men SJUKT kul var det, och lätt ett av de bästa och roligaste bröllopet jag vart på, dels tack vare dom underbara små söta barnen :') 
Tack emilia för jag fick hänga med, det va svinkul! <3
PUSS :*
haha jag suger.. det här är den enda bilden jag har från bröllopet?! å den är inte ens min utan emilias xd asså shit, måste verkligen börja ta mer kort!! men jaja, ni får föreställa er hur fint det va! ;)
haha så tog jag denna med.. lyckat frida! xd 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback