Helgeeeeen :D

Sen så vaknade vi typ allihopa ungefär vid.. ja vad var den? tio tror jag eller nåt. 
Fast sen låg vi typ och kollade på tv och segade oss nån timma, innan vi slutligen gick upp och åt frukost. 
Sen efter frukosten så gav dom andra i väg efter att leta cyklar hos Linda, medans jag och frida blev kvar med linnea. Sen när dom andra kom tillbaka med var sina cyklar, så tog vi några av linneas cyklar, och sen cyklade vi ner till tunnerstadbryggan, som låg typ 5 min bort! :) å då trodde jag faktiskt inte jag skulle  bada, dels för det inte va så fint väder och dels för det verkade va svinkallt i vattnet. Men faktiskt så vågade både jag, elsa och linnea doppa oss, och det visade sej inte va alls kallt, så då höll vi på och hoppade från bryggan massa gånger oså :D riktigt skoj!
Å sen efter vi vart där i kanske en hakvtimme-40 min så cyklade vi sen hem, lämnade cyklarna hos linnea och stack hem till linnea igen, där vi packade ihop våra saker och städade lite i lillstugan, och sen så gick frida, lollo, elsa och jag ner mot hamnen igen, vilket va SÅÅ mkt jobbigare än dagen innan?! haha vi fick typ stanna tre gånger och ha drickpaus, och sen delade vi på packningen så vi gick som i en kedja haha xd trots att det bara är 2 km?! haha jaja! man blev väldigt glad när vi va framme i hamnen iaf ;) 
Å precis när vi kom ner så kom Tingley dit, så då gick vi på den, och sen åkte vi över till gränna dårå! 
Å där hade vi tänkt att åka upp till thörns å äta pizza som vanligt, men eftersom bussen inte gick förräns om 45 min så bestämde vi oss för att gå till Pirkro och äta ist! Så då skramlade vi (eller dom andra eftersom jag OFC glömt min plånbok på öa..) ihop så mkt som det kostade för två pizzor, och sen åt vi som hungriga vargar haha ;)
å sen hade vi ätit upp lagom till bussen kom, å sen åkte vi hem! :)
Å sen när jag kom hem så stack jag direkt bort till min moster och morbror där pappa va och kollade på handbollen, så då fick jag se sista halvleken där, blev sjukt arg när dom förlorade med ett poäng :@ aja.. sen åkte vi hem och åt, och sen kom emilia och hennes mamma och gav mej pengar för bröllopet vi va barnvakter på förra helgen (fick 500 kr vilket är sjukt eftersom det BARA va kul liksom!!!), å sen bjöd vi in dom på efterrätt :) å sen fick jag och emilia en liten stund att snacka åså, å sen bestämde vi att vi skulle va imån med :D 
men anyway, sen efter det bloggade jag typ lite och sen kollade jag på os-avslutningen med :)
men en riktigt grym helg var det! :D
linda och hennes söta hund! 
yeeeah
woohoo :D
elsa :)
elsa och linnea! :)
:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback