första dagen i 9an avklarad!

Tjenare allihopa! :D just nu sitter jag och kollar massa bloggar och, ofc, facebook, medans jag väntar på att mina naglar, eller mitt nagellack, ska torka! Lite onödigt att jag gjorde det nu dock, eftersom vi ska bada imån så då kommer det säkert försvinna på en gång.. menmen! :)
Idag var det då första skoldagen, och min första dag i NIAN (känns stort haha), och faktiskt, så var det ingen katastrof! :) Faktum var att det va rätt kul å träffa alla igen, och jag har tillochmed börjat vänja mej vid det deprimerande uppehållsrummet nu! :D så det började ju bra iaf haha x) nämen vi har inte gjort så mkt i skolan idag egentligen, började med typ handledartid, som varade i typ 1½ timma, då vi gick igenom schemat, målade schemat, gick igenom massa info osv. Och faktum är, att vårt schema verkar helt okej ändå! Kunde liksom vart värre, får ju sluta två tre dar i veckan :D dock får dom som har elevensval på torsdagar sluta ETT på tisdagar -.- morr.. å sen har vi i princip inga raster, förutom ett hål på 2 timmar på tisdagen, men annars är det ingen katastrof..eller verkar inte vara, änsålänge vet man ju inte.. menmen! Det ägnade vi iaf den typ dryga timman åt, + att vi satt och flummade loss i vårt kära grupprum (t.o.m kerstin har vant sej vid att vi alltid sitter där hahah xd) haha :D å sen så fick vi rast en stund, då vi satte oss ute i solen och bara chillade en stund, och sen var det tråkig storsamling där rektorn tjatade om dom vanliga sakerna.. och sen fick vi jordens längsta rast 2½ timma, YIPPEY :D :D eller inte.. haha så då blev vi lite deppiga och gick bara runt uppe på brahegatan en stund och försökte tigga polkagrisar och kolor, men det enda vi fick var ett par polkagris-pluttar haha.. men alltid nåt! ;D å sen så gick vi ner till dom andra, och så gick vi och åt den EFTERLÄNGTADE, underbara maten (höhö), och sen efter det skulle vi gå ner till hamnen men fastnade på vägen haha, så då typ satte vi oss på en bänk nere vid hallen och typ satt där och babblade, flummade, solade och hade losk-tävling hahaha *moget* xd haha<3
å tjaa, sen när det va typ 20 min kvar så gick vi upp till uppehållsrummet, "lämnade" av lollo haha, och sen gick vi bort till hemkunskapssalen, där vi sen hade mat&bak! Gruppen vi har suger rätt hårt dock, vi är blandade 7or, 8or och 9or.. -.- så nu måste vi 9or "ta hand" om 7orna, yippey... Jaja, idag var inte dom med så idag var en sjukt rolig dag faktiskt, särskilt när typ alla sitter och käftar emot och typ mobbar Karin, läraren asså xd haha höll på å dö där ett tag x''d Aja, sen det vi gjorde va inte helt fel det heller! Scones och smoothie :D å sen medans vi åt satt vi och kom på massa saker vi kunde laga/baka under terminen, och jag och elsa kom typ på 1000 grejer x) hehe.. aja, sen vid halv fyra, då vi slutade (kändes dock ingen skillnad på tre och halv fyra!) så gick vi till bussen, och sen åkte vi hem! 
Sen här hemma har jag typ bara vart med syster, sett på tv med henne, solat lite, ätit lasagne, gjort aaasgod egen frapino (ni kan få receptet, asgott!) och sett på halv åtta hos mej och robinson, bästa ever :D å idag va robinson GRYMT :D 
Så nu är jag glad! Sen får vi hoppas att jag överlever morgondagen bara, bad på rosenlund med massa simning, livräddning och massa skit.. :S aja hoppas det blir lite kul iaf! 
Nu måste jag stänga av, men hörs typ imån hörrni!
Puss :*
haha, kom nyss på å tänka på ett badhus vi var på i norge för 5 år sen (lite nostalgibilder nu på bloggen som ni sett..), det va riktigt grymt faktiskt! Önskar dom skulle haft lite roligare saker på rosenlund.. Aja dom har ju gjort om nu, så vi får se om det kommit nåt nytt :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback