Fjärde dagen på Åland!

Hej allihopa! :D idag har vart en riktigt bra dag, har ju vart i stan med mamma hela dan och kollat på MASSA snygga kläder men köpte dock bara en grön stickad tröja från bikbok, ett aaaassnyggt linne från h&m och en dove-body lotion från h&m! tänkte köpa mer saker men måste börja spara lite.. menmen, köper mer nästa gång! ;) men bilder på kläderna kommer!
Nu tänkte jag fortsätta berätta om åland så jag blir färdig nångång, så nu kör vi! ;)
Fjärde dagen på åland var även den en HELT underbar dag! :D
Det började med att jag vaknade vid tiotiden, och så åt jag frukost och sen låg jag och solade i nån timma. Sen ringde Sissi (min kompis Jorunns mamma) och sa att hon skulle hämta upp mej uppe vid vägen vid halv ett, så vid typ kvart över så cyklade jag och pappa upp till Mattas, där Sissi stod och väntade. Sen åkte vi och hämtade upp Jojo som va hos en kompis, och sen stack vi till stallet där Jojos häst Kolan (Kings Clover heter han egentligen) står! :) Å när vi kom dit tog vi först in Kolan från  stallet, där han sedan blev skodd av hovslagaren som var där.
Å när det va klart så ryktade, sadlade och tränsade vi Kolan, och sen stack vi iväg på en liten skrittur! Vi skrittade bara typ ett par kilometer på en liten grusväg, eftersom det va SVINvarmt och massa flugor. 
Men det va mysigt ändå, jag red och Jojo gick bredvid och vi gick och pratade om massa olika saker, och Kolan va jättemysig att rida! :)
Sen efter det släppte vi in Kolan i hans box, och sen gick vi upp till hagen, där vi sen i över en timma gick och mockade, HELA hagen haha ;) nämen även om det va lite tungt och skitvarmt, så var det rätt kul ändå på nåt vis, haha x)
Å sen när TYP hela hagen va fri från bajs, så gick vi och fyllde på vatten, och sen efter en stund kom Sissi och hämtade oss!
Sen lämnade hon mej vid Mattas, och sen cyklade jag hem till stugan där jag åt och fikade lite och bytte om till betydligt svalare kläder, och sen skjutsade mamma mej ner till Påls (stället Jojos familj äger, som dom köpte av oss för typ 20 år sen ;)) där jag sen spenderade hela kvällen! Å jag och Jojo hade det sjukt kul, precis som vanligt! :) Först packade vi lite till ridlägret Jojo skulle till på söndagen, och sen badade vi, pch så tänkte vi baka cupcakes men vi sket i det och satte oss på altanen tillsammans med Jacob (Jojos storebror) och hans flickvän/kompis Cecilia och åt bullar istället, haha! ;)
Å sen spelade vi kubb (jag vann :D) och sen såg vi på film resten av kvällen, asrolig film btw, Super Bad hette den, se den :D Å sen vid ettiden efter pappa kollat på os-invigningen, så åkte vi hem! :)
Tog absolut inga bilder under dagen så fick ta bilder från förra året ist.. hästen på bilden är dock inte kolan!
 
Oj det blev visst bara ett inlägg.. aja det kommer mer typ imån! btw, imån börjar ridskolan igen :D har faktiskt saknat det lite..så blir sjukt gött å komma igång igen! :D men nu måste jag stänga av, 
pussss :*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback