yeyyyyyyyyyyyyyyy :D

Hejhejhej alla söta :D
just nu är jag skiitglad, och vet ni varför?! för jag kommer få ett flasklamm hihi :D :D
det va nämligen så att igår när jag och tinna tog hand om fåren, så hade en tacka dött och så hade hon två lamm som hon fött dagen innan. så idag bestämde vi oss för att ta hand om det lilla lammet (det ena dog.. :() i ett par månader tills den klarar sej själv! :)
så kommer bli som att ha en liten bäbis hehe.. okej, lite jobbigt att man måste mata henne typ 5 ggr om dagen, och innan man går till skolan och så, men vad gör man inte för att rädda ett litet lamm liksom!
dock MÅSTE hon bara överleva tills imån kväll, hon är nämligen kvar hos en "fostermamma" i lagården som inte vill ha henne, så då får hon inte äta :( så man måste typ tvinga henne, men bara tills imånkväll, då tar vi hem henne!
så kommer bli så grymt KUL :D
menmen, nog om det nu, ni kommer få höra mer om det sen mååånga gånger, haha ;)
men ja, btw, sorry för dålig uppdatering nu under helgen, men igår så hade vi ju fullt upp med fåren, och där hände det lite dramatiska saker, bl.a då att tackan dog, så vi fick försöka adoptera bort dom till en annan tacka, och sen föddes det massa som vi va tvungna att "bura"  in, och sen hade nån jävel vart inne och öppnat en grind så då fick vi sortera alla lamm och tackor, och sen va vi ju tvungna att fodra alla osv. Så vi hann inte göra så mycket mer på dagen!
Men sen vid sju-tiden åkte vi ju då in och kollade på Titanic i 3D, och storyn var ju exakt lika bra som vanligt, haha, dock märkte man väl inte av 3D'n så där jättemycket eftersom man vänjer sej efter ett tag.. men det va coolt i början och typ när hon stod och skulle ta livet av sej osv, haha x)
men det va iaf en mysig kväll, och sen va man sjuukt trött när man kom hem, eftersom filmen nästan var 3½ timma lång xO haha, fast den känns ju inte så lång?!
menmen, sen idag har jag oxå mest vart hos lammen, och hjälpt min morbror med lite saker i lagården.. och så såg vi trillingar födas, naww :') haha lite äckligt men mest sött! och sen så har jag bara chillat här hemma oså :) men nu ska jag kolla lite bloggar och så, och sen måste jag och tinna åka och hämta halm och sånt och göra iordning tills Thelma (som jag döpt henne till, eftersom den andra Thelma dog..) kommer! :)
men hoppas ni haft en fin helg! puss :*
haha naw, hittade några bilder på lammen som föddes förrförra året! :)
nawwi :)
:)
haha så sjukt söta! x)

Kommentarer
Frida :) säger:

Men ååh va kul!! ;D <33

Jag hade oxå ett flasklamm förrförra året när vi hade får, vi har inte det längre :( :(. Men det var så himla kul och gulligt att ta hand om det! ... <33333 Haha, måååånga hjärtan till det! ;)

Mitt hette Pixie eller nåt tror jag och vi var ute och gick och massa.. ;D

Ååh saknar det.. :( <333

Haha, förlåt nu ska jag inte skriva mer! ;)<33

2012-04-15 | 19:21:17
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback