nu blir det ice age 3!

Helluu alla! :D
sorry för dålig uppdatering igen, men nu hinner jag blogga lite iaf!
men igår var det fullt upp! skoldagen var dock otroligt skön, hade endast spanska, eget arbete, SO och svenska, och sen fick vi åka hem vid halv ett för mat och bak va inställt igen! :D så jäkla gött!
så då va man hemma ap-tidigt, och när jag kom hem fanns det våfflor på bordet, och sen va ju min bror hemma med! :D så då pratade vi massa och sådära, och sen tvingade johan mej att baka havrekakor, så då gjorde jag det ;) men sen vet jag inte vad vi gjorde efter det riktigt.. men sen på kvällen satt vi typ 3-4 timmar och kollade på alla bilder tinna och micke tatt på resan, och sen så va klockan typ halv elva så då va det dags å sova :)
sen idag har vart en sån sjukt flummig dag så det inte är sant xd asså guud, jag och elsa har vart helt galna typ?! xD hahah, stackars alla andra..!
nejmen asså hahaha.. vi började med engelska, som va helt okej, och sen var det teknik då elsa och jag typ inte gjorde ett skit, och det var där frida p började flumma aset, som sedan ledde till att vi blev som speedade ekorrar resten av skoldagen, och på långrasten slogs jag och elsa igen (HAHA), och elsa fick en rejäl karatespark av mej, hahah xd och sen på matten va det helt galet xd jag och elsa var SÅHÄR nära att bli utslängda av pappa, för vi satt och skrattade helt hejdlöst åt att lucas satt och BET på andreas, som inte tyckte det verkade alls konstigt, HAHHAHA x''d så då fick pappa damp, och ni skulle bara sett, verkligen ALLA satt och vrål-glodde på mej då hahaha xD
så sen fick vi gå in i grupprummet och "lugna" ner oss lite, och då gick det lite bättre iaf x)
nåväl! sen så slutade vi för dagen dårå, och sen gick jag och elsa till ica och flummade lite, och sen ner till bussen där vi flummade lite mer ;) haha, så det va en helt sjuk dag xd
men sen åkte jag då till stallet som vanligt, och sen hade vi en rätt hyfsad lektion, och jag hade älsklingen tabris igen <3 haha, han är typ den enda jag rider xd men det gick iaf bra, vi övade på kadriljen hela lektionen, och tabris skötte sej hur bra som helst, även om han fick gå bredvid alvas lille busiga häst berry ;)
så det gick betydligt bättre än förra gången, så får hoppas jag får honom på kadriljen!
men nu börjar ice age om en minut, så måste dra!
men hörs imån hörrni!
puss :*
visad bild säkert, men orkar inte leta... haha har typ aldrig några passande bilder till inläggen x0

Kommentarer
Emilia säger:

Åhh vad söt du är! <3

2012-04-27 | 21:32:20
Bloggadress: http://teamponnii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback