log-parteeeyy :D

okej :) som sagt, så vart det inte så mkt vila när man kom hem från nattkampen, men det gjorde inte så mkt, va ju så taggad inför detta oxå jue ;)
å det va verkligen askul och jättemysigt! :D
började med presentöppning, jag å elsa köpte då ett fint iphone-skal till frida! :)
sen efter det gick vi typ och gjorde i ordning lite på hölogen, typ bäddade å så ;)
sen vid typ halv åtta gick vi in, gjorde våra vanliga mini-pizzor och sen så satte vi oss framför tv'n och kollade på gustafsson 3 tr! :D hahah, det va skitkul xd
å efter det va det timeout och sen starke man ;D å sen efter vi suttit å glott på tv, så tog vi med oss tonvis med godis och chips, och satte oss i höet och knarkade godis och flummade aset!! hahahah xD
å så hade vi massa tävlingar i höet, typ vem som snabbast kunde springa upp till toppen, och vem som kunde hoppa längst och så! ;) (jag sööög!) hahah.
å så höll vi på ända till typ halv ett eller nåt, å då va man rätt trött kan jag ju säga ;)
fastdå ska vi inte snacka om hur trötta vi va när lollo väckte oss alla vid ÅTTA på söndagen! xO hahah, så då vägrade vi stiga upp, så vi somnade om till tio, haha (a)
Och sen så masade vi oss upp, vid halv elva nån gång, och sen åt vi god frukost, och efter det gick vi till logen igen, och så spelade vi Stora Kojakten, hahah! xD passade ju väldigt bra där i lagårn! x)
haha, å sen efter nån timma va lollo tyvärr tvungen att cykla hem, så sen va det bara jag, elsa, frida och emelie (fridas lillasyster) kvar ;) men vi hade det så trevligt de sista två (?) timmarna, bl.a så åkte och körde vi fyrhjuling! :D asskoj verkligen! har bara gjort det en gång innan, så va lite krångligt, men kul som sagt! :)
och sen vid två så kom mamma och hämtade mej och elsa!
Men det va en helt awesome helg och kunde inte blivit bättre med studiedag igår å allting!
Så TACK alla!
Men nu börjar Idol så måste sticka!
Hörs imån igen!
Puss och förlåt! :*
suddig mobilbild, men såhär mysigt hade vi! :D
myyycket hö!! :O men asgött ju med en ÄKTA megastor hö-loge jue! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback