:)

Heyy alla :)
Gör ni denna lördagskväll? :)
Själv sitter man å lyssnar på musik och kollar massa bloggar (y)
Idag har vart en skön dag! Har bara gjort det jag känt för (vilket inte har vart så mkt men..haha), och har inte haft några krav på mej, förutom att plocka upp lite i mitt rum ;)
Men dagen började mkt bra, satt (kanske för sista ggn i år?) ute på verandan och åt frukost, ashärligt eftersom det va soligt å varmt!
Efter det chillade jag nån timma, sen fikade vi lite och efter det gick jag en promenad, och då kom jag på, att eftersom jag inte hade så mkt att göra, men det va ju så fint väder, så kunde jag messa lena å fråga om jag kunde ta med vidur ut på en liten "promenad"! Och sagt och gjort, problemet va bara att vi inte hann gå ens typ 100 m, för då började nonni skrika och gnägga och såg på allvar ut som om han övervägde att hoppa över staketet, haha x')
sötisen ville inte bli lämnad ensam kvar :') haha, så då tyckte jag så synd om honom att jag släppte tillbaka vidur i hagen, å sen satt jag där ett tag och gav dom lite gräs och sen efter en stund så gick jag och hämtade ryktlådan å sen så ryktade jag honom ren och fin! (det behövdes ;)) och där stod han å njöt och då och då böjde han sej ner och "låtsas-nafsade" lite i mitt hår, haha :} och sen efter jag varit där i typ 1-1½ timma, så gick jag slutligen hem ;)
Och sen efter det har jag inte gjort mycket, typ, lyssnat på musik, ätit tacos och suttit här! :)
Och nu tänkte jag lägga upp ett par videos som jag kan sitta i timmar och skratta åt, haha x)
Tar det i ett annat inlägg dock!
så för att fylla ut inlägget lite bjuder jag på en liten mobilbild jag tog igår ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback