life is to short to give another minute to anyone or anything that doesn't make you happy.

Och idag har vart en helt okej fredag faktiskt! :)
började med rätt rolig spanska, ska ha ett grupparbete nu fram till jul och fick värsta sjuka gruppen xd eller, ja, det är la mest jag å elsa som är sjuka men.. xd
haha, och sen hade vi långrast, då satt jag och elsa ensamma (frida å lollo va lediga resten av dagen! :@ ;)) i "vårat" omklädningsrum och..ja jag vet inte riktigt va vi gjorde haha xd men sen blev vi bortkörda därifrån, å sen kom alla andra, å sen hade vi idrott, killarna hade hand om den så vi körde bara lite handboll (vårt lag vann :D) och så lite stafett typ, så det va inte så farligt ^^
å efter det va det mat, å sen so där vi började ett nytt projekt om En resa till sydamerika typ, hah, intressant intressant x) haha men ah, å sen efter det så hade vi rätt seg fysik, fast det va inte så farligt ändå för vi experimenterade mest :)
å sen vid tre kunde vi äntligen åka hem! :)
å sen fick jag skynda mej som f*n hem, för jag å tinna skulle rida vid fyra, innan det blev mörkt (fast det blev det ändå xd), så jag fick kuta hem, klä på mig ridkläder, ta ett päron i farten å sen kuta till stallet haha x) å där stod hästarna nästan färdiga, så vi bara sadlade å tränsade dom och sen red vi iväg! :)
tog en kort runda eftersom det va så sent, och vidur va jätteduktig hela tiden å inte rädd för nåt, medans nonni va ASFJANTIG och höll på och försöka bocka av tinna typ 5 ggr!! (han lyckades få av henne en gång för några år sen, då fick hon hjärnskakning.. :s) :o fy...aja, denna gång satt hon kvar iaf som tur var !
men annars va det en jättemysig runda i solnedgången! :)
å sen kom vi hem, åt mat och sen bakade vi ju då en stund :P
å sen nu ikväll har jag typ bara suttit här, eftersom 4an inte funkade precis ikväll, så jag inte kunde se idol :@ jaja, får la se reprisen då!
men nu måste jag sluta, hörs imån!
puss :*
hihi, sötisarna!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback