askul dag :D

Hallå eller! :D
har lite tid nu efter maten att uppdatera lite, så kan berätta om gårkvällen och dagen, som hittills har varit asrolig! :)
började då med att alla kom igår, vi åt paj, och sen såg vi på idol och hade fredagsmys, och sen så drack vi glögg med :)
å sen vid halv tolv ca, åkte jag då till mina kusiner, och väl där träffade jag min saknade kusin peter som jag inte träffat sen i somras typ, eftersom han nu pluggar och bor i gbg. Så vi satt sen och snackade, lisa, peter och jag typ till halv två på natten, asmysigt! :)
å sen så la jag mej då med saga (deras katt), och sen sov jag gott till tio eller nåt :P
å sen så fick jag snabbt äta lite frukost och sen klä på mej, och sen vid elva typ kom allihopa och hämtade upp mig,och sen åkte vi och kollade på vindkraftverken vid brahehus! aaaascoolt va det!! så jää*la stora är dom, helt sjukt!! (och lite läskigt när man stod under..) men som sagt, skithäftigt! :)
å sen efter en stund så stack vi ner till gränna, handlade lite, och sen åkte pappa, stina och micke hem, å sen gick jag, gustav, jill, johan och sandra i gränna nån timme, och kikade in på grennaskolan som hade öppet hus, och sen gick vi och shoppade polkagrisar för 150 spänn typ xd haha, och sen gick vi även till polkapojkarna, där vi fick smaka på mjuk polkagrisdeg, som varit min dröm aslänge typ haha xD nä men det va aasgott (Y)
å sen åkte vi hem!
och sen när vi kom hem, så gick jag och sandra till hästarna en sväng, för vi ska rida imån bitti! skoj! :)
och sen så när vi kom tillbaka, så höll micke på med min moppe, och sen fick jag köra den för första gången :D å det gick superbra, haha det va skitlätt men ändå *stolt* :D
å sen så gick vi in och sen va det mat! :P
å nu så har jag la suttit här nån timma ^^
och sen ikväll blir det nog att kolla på dia-bilder och äta MASSA godis och snacks hehe, och sen ska jag ju sova en natt till hos mina kussar :) mys!
och imån blir det somsagt ridning först, och sen antagligen lunch på gyllene uttern, och sen gudstjänst i gränna kyrka :s jaja!
nu ska jag la snart hjälpa till och göra tacos :D haha känns som det enda vi gör är att äta.. xd
coolt!
Å lite läskigt.. ;)
asså kolla in hur små alla är jämfört med vindkraftverket..! :o
haha, här är ett bevis till frida, elsa och lollo att jag ätit mjuk polkagris :D (haha, ni vet när vi stod typ en timma och väntade, å så fick vi "bara" en kola.. xd)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback