lucia :D

Helloo alla! :D
sorry för ingen uppdatering alls på 4 (!) dar! usch, inte bra!
men har haft så himla fullt upp så har inte haft nån tid alls att sitta vid datan :s
men denna helg har iaf varit skitbra och mysig, eftersom det vart både julgodis-bakande med elsa i fredags, sen förberedning inför luciatåget och julbasaren hela dagen igår, och idag har jag bara slappat och tatt det lugnt (Y)
men jaa, kan ju bara berätta lite om gårdagen dårå :P
vi åkte till kyrkan redan vid halv tio, för vi skulle börja öva redan då. Och allt gick bra och så på övningen, och sen så fortsatte dagen, jag, elsa och ella gjorde iordning ett helt rum och la upp loppissaker, kakor, tomtar, kransar, presentaskar, ljus och mycket mer på massa bord, och sen pyntade vi och gjorde fint :) och sen gjorde vi våra egna lingonkransar med! blev asförvånad att det inte alls va så jättesvårt, trodde innan att nån annan skulle behöva göra den åt mej, men icke ;) blev hyfsat bra iaf!
jaja, sen så efter några timmar åt vi pizza, och sen när vi va klara typ vid tre, gick vi upp till ett annat hus, och började göra iordning oss (2 timmar innan det började, höhö xd), och typ sminkade oss, och kajsa lockade mitt och elsas hår, jättefint blev det :) synd att man inte har sånt hår jämt bara :( ;)
jaja, sen vid typ tjugo i fem va alla färdiga, och vi gick upp till kyrkan, och sen stod jag och försökte lugna elsas nerver och säga att allt skulle gå bra och så ;)
och sen vid fem började det, och sen flöt allt på bara! och det bästa av allt: elsa varken spydde, svimmade eller ens satte sej ner! :D så det gick asbra alltihop! :D
och sen efteråt kom frida och frida p, och sen gick vi ner till sockenstugan, bytte om, och sen satt vi resten av kvällen och sålde alla våra saker!
i början kom det asmycket folk, men sen efter typ 45 min-1 h så va det nästan tomt.. men rätt skönt ändå att vi slapp åka hem typ vid nio, för vi va redan då aaströtta!
så sen va det gött å bara lägga sej och kolla lite på tv, och sen sova! :)
men det va iaf en toppendag och ett mkt lyckat luciatåg!
pappa tog lite bilder med! :P
hihi, ser ni mej? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback