Juldagen!

Sen kan jag ju säga såhär, att jag faktiskt tycker julafton är lite överskattat och juldagen lite underskattat, för jag tycker nästan att dom två dagarna är lika roliga!
Iaf är det så för mig!
För på juldagen har nämligen min släkt det årliga julkalaset med alla kusiner på juldagen! :D
och det är ALLTID lika kul, även om vi inte va så många som vi brukar vara!
Men så har vi ju också fått till en liten bebis i släkten, mitt lilla kusinbarn tyra! :D åh gud så söt hon är, satt typ en halvtimme och bara kollade på henne, och sen fick jag hålla henne ett tag med tills hon tillslut nästan somnade :')
men iaf! nu kom jag bort från "tråden" ;)
det jag tänkte säga va att det va ett sjukt lyckat julkalas, och precis som förra året fick jag agera bartender, vilket jag älskar, haha :D min morbror har nämligen en bar uppe på övervåningen,  å det som är så kul är att det verkligen är som en riktig bar, med massa sprit och massa saker man kan sätta i drinkar, så jag står där och delar ut drinkar som dom beställer, haha ;) och när det inte är så mkt folk så spelar man biljard ist! vilket jag faktiskt äger på, vann mot typ 4 vuxna, ouhh ;) haha nej nu ska jag inte skryta här! ;P
men jaa, i baren va jag då ett antal timmar, och sen så spelade vi även favvospelet rappakalja, hahahah så jä*la kul vare x'd gud..
haha!
jaja, sen vid typ ett så va det dags att dra sej hemåt, men kul var det iaf, precis som vanligt :D
tog lite bilder, sjukt suddiga men ni får försöka se ändå! ;)
sjukt mysig!
hehhhehehe..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback