grym dag igår!

Halluu alla och sorry att det inte blev nåt bloggande igår!
Men va ju då i stada med elsa och frida igår, så hann inte! :p
men iaf så va det en grym dag igår, förutom starten.. haha eller ah kul va det ju men SJUKT pinsamt.. hade nämligen dans på idrotten, och vi va tvungna att dansa med ALLA killarna xO hahahahha xd sjuukt pinsamt, men lite roligt ändå haha xd men som tur va va det "bara" bugg, och inte vals eller tango eller nåt, haha x) å så va det grym musik med ;o typ sven-ingvars, hahah!
nåväl, sen efter vi utstått det, så gick resten av dagen finfint! :) och vad jag kommer ihåg hände det la inget nämnvärt sen i think.. :P
men sen då så slutade vi vid två, och då åkte vi tre in till a6 först :) där åt vi på donken as usual, och sen gick vi runt i massa affärer och letade julklappar! dessutom försökte jag hitta de perfekta uggs'en, men på dinsko fanns det bara korta som va sköna, och sen på skopunkten va dom slut :( så hoppas jag hittar några imån ist, ska ju in med mamma då! för jag MÅSTE ha ett par!!
men anyway, sen fortsatte vi kolla lite, hittade inte så mkt och får la se om jag hittar nåt till min bror och hans flickvän.. för hur lätt är det att hitta nåt till två 27-åringar lxm?! ;o svårt dedär..
jaja!
sen lite innan fem va vi tvungna att åka till huskvarna, där elsa skulle ta sina hål!
dock hade dom hört fel tid, så det va kvart i sex ist för kvart över fem, så då spenderade vi lite tid på rosen bara tills det va dags!
och sen gjorde hon det då, och stackarn va hon pep när hon "blev skjuten" i örat :s
menmen, det gick iaf bra och det blev jättefint!
och sen så åkte vi tillbaka till a6, och där fick vi glass på donken av hennes föräldrar, tog ballerina pepparkaks-glass, aaasgod! :D och sen kollade vi lite mer i affärer, och sen åkte vi hem typ vid halv åtta eller nåt!
men det va iaf en grym eftermiddag med mkt skratt och flumm ;)
alla måste smaka den! aasgoood!<3

Kommentarer
Frida :D säger:

Hihi, kul det va! ;)<33

2011-12-14 | 17:39:58
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback