go torsdag! ^^

och idag har vart ännu en riktigt go dag! :)
har bara haft AS-slappa lektioner, och gick som vanligt bara till tjugo i två, så himla gött! <3
kan berätta lite kort om dagen: första lektionen engelska. såg bara på filmen som vi ser på just nu, innan jul :) å så skrev vi lite om den sen med, och sen fick vi reda på vad vi hade på engelskaprovet vi hade förra veckan med! fick 50/53, så är nöjd! :) dock kunde man bara få G på detta provet så det spelade egentligen ingen roll.. x)
men jaja!
sen så hade vi svenska, då vi även på den lektionen kollade på film! i rymden finns det inga känslor började vi se, haha! har ju sett den typ 50 ggr så kan ju typ alla repliker utantill haha, men det va skitkul ändå att se den igen! ;)
å sen efter svenskan så hade vi bild, där vi bara julpysslade, och sen va det mat, och efter det musik då vi bara fick reda på vad vi fick på musikprovet, och där fick jag A! :D så är riktigt nöjd med det med faktiskt!
och sen kollade vi klart på nån dokumentär, och sen va det matte där pappa pratade först typ 25 min, och sen fick vi jobba i typ 5-10 min, och sen pratade han ännu mer tills vi slutade! (Y) hahah, så snacka om slapp dag! x)
haha, och sen fick jag och elsa vänta på kvart över-bussen, och sen drog jag till stallet dårå (har inte vart där på 2 veckor! :o)
och sen när jag kom in i cafet satt essi där och sa att jag skulle ha chicago, som jag inte va jättesugen på att ha, så då bytte jag med en annan tjej, så jag fick snuitje ist! :p
dock vet jag väl inte om det va det mest lyckade bytet jag gjort, gick inte superduperbra direkt.. men dels så samarbetar inte jag och snuitje så bra, och sen hade vi en övning som jag hatar på lektionen med, och sen blev det inte bättre av att jag va tvungen att ha tyglarna i nosgrimman, så det blev sjukt mkt svårare att styra, böja hästen osv.. så ja, det kunde gått bättre..! menmen, essi va nöjd iaf och berömde mej, så det va la nåt positivt med det hela iaf ;)
men nu ska jag sluta babbla om ointressanta saker!
men hörs imån gott folk!
pusssss :*
jaja, fin är han iaf, snuitje! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback