en skoldag kvar :D

Tjohej :D
Nu sitter man här och kollar bloggar och tänker på hur grymt skönt det är att det är sista skoldagen innan jullovet imån! (Y)
dock är jag lite småsur på frida och lollo som va lediga både igår, och ska va lediga imån med, morr :@ hehe, nädå, skoja bara ;)
men jaja! idag va dom iallafall här, och vi har haft det riktigt skoj idag :D
började med so, där vi inte gjorde ett skit so eftersom vi ist va nere i bilden och glaserade våra lerfigurer vi gjort, och det tog hela timmen.. lite surt att man missade en rättså nödvändig lektion, men rätt gött ändå å slippa so'n ;)
jaja, sen va det kemi, trööök -.- dock experimenterade vi lite bara (gjorde ett fyrverkeri! :)) och fick reda på betygen, haha jag suuuger på fysik xd haha, dock sa han att han hade sagt ett svagt bara för på provet gick det dåligt, men att i 9an kunde jag höja mig både till C och till B om jag verkligen kämpade, vilket jag ska göra! dock ska jag inte satsa allt för mycket på såna ämnen jag inte gillar, utan satsa på att få ännu bättre på de som jag är bra på! typ engelska får jag inte tappa nåt på, för nu är ligger jag på ett B men om jag kämpar kan jag få ett A, så ja, får la hoppas!
men gud va jag tjatar! sorry xd
jaja, sen va det iaf rast, då gick vi bara till ica och köpte skumtomtar och choklad, hahah så jä*la feta är vi xd haha!
jaja, gött vare ;)
sen va det mat, sen hkk, där vi gjorde gröt, gjorde kola (ok, inte vi..), åt pepparkakor och knäckemackor! ^^ fast gröten gick åt h*lvete och kokade över och frida p tappade kolan som sen va stenhård, haha xd
aja, efter det va man rättså mätt iaf! x)
haha men det va najz ;) och flummigt. som vanligt :)
haha, och sen blev det en något misslyckad mattelektion, eftersom pappa hade "glömt" att vi hade lektion då och satt på föreläsning, så då gjorde vi bara ett lösblad och sen fick vi gå (Y)
och sen hade vi svenska och då såg vi bara på film :D
så rätt soft dag idag med haha x)
och sen här hemma har jag gjort ungefär exakt samma saker som igår, ätit mat, kollat på tv, sovit, suttit här och mailat med syrran ;)
och sen va jag även med om en mycket märklig händelse med: nämligen att min katt hoppade upp på mitt nattduksbord, där jag har alla mina smycken osv, och sen tog han mitt trä-kors som jag fick i söndags på konfan, och började försöka äta upp det?! x'D asså va är det för fel på katten?! XD sen gjorde min andra katt likadant typ och blev helt galen?! måste vart nåt med att det va gjort av olivträd eller nåt, xD
hahah, jaja nu ska jag sluta!
hörs imån!
puss :*
jaa här ser ni mina två små katter.. dom ser normala ut men.. *kolla nästa inlägg*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback