tuesdayy!

Hey alla söta läsare! :D
Får bli ett snabbt litet inlägg här om dagen, måste nämligen göra läxor sen och sen ska jag sätta mig framför halv ått hos mej och robinson med en popcornskål i knät! :D å kanske varm choklad med! ^^ låter najs, huh? ;)
Hehe, men idag har vart en bra dag, lång, lite småtråkiga lektioner, men ändå rätt rolig! :)
Började med SO, därefter lååångt pass med fysik, tråååkigt, sen hade vi då det längsta hålet vi nånsin haft; ca tre timmars rast hade vi! :O
Först hade vi då lunch, på en timma 15 min, sen va hemkunskapen inställd, så då fick vi 1 ½ timmas rast till...!
Gud va skönt tänker säkert ni, men asså...visst, gött å slippa lektioner, men gud, det va ju så grymt tråkigt väder, så vi kunde ju inte gå ner till bryggan å bada eller nåt, utan först gick vi upp till polkapojkarna, stod där nån halvtimme å kollade på medans han bakade polkagrisar, haha, i hopp om att få deg eller nåt, men nädå, en liten kola va allt dom bjöd på! :o haha, skoja bara, det va ju snällt ;) sen så gick vi ner, fick reda på att HK:n va inställd, sen gick vi å åt eftersom vi inte åt på lunchrasten eftersom vi trodde vi skulle få mat på HK:n.. suck..
Ahja, sen så gick vi till ica å köpte bullar, hehe, och sen så typ satt vi å chillade nån timma i skolan.. så ah, va ju lite sådär roligt men jaja! sen så hade vi iaf matte med pappa å sist hade vi svenska med Lila tanten! ;D (haha, så fina smeknamn har vi på lärarna!), hahha, men iaf va det lätt den roligaste lektionen idag, hahahha:
Kevin: - Hur gammal är du?'
Lila tanten: - Tja, hur gammal är du?
Kevin: - Jag frågade först!
Lila tanten - 94!
Kevin: - Ah säkert...!
Lila tanten: - Nej men jag tycker faktiskt det är lite tråkigt att få såna frågor måste jag säga, jag har faktiskt varit lika ung som ni är!
Johansson: - VA?! :O
ahahhahaha, å så hände det massa mer men ah xd
hahah, å sen åkte vi iaf hem vid tre! :P
Sen så va det ju meningen att jag skulle ridit med lena idag, men eftersom det regnade sa vi att vi gör det i helgen ist :) å lika bra det så hinner jag med läxor å sånt nu ikväll..
Jaja, så nu ska jag ta itu med det, tråkigt, men sant..!
Ha det så bra så hörs vi...kanske imån, får se!
Puss :*
slänger upp en random bild jag tog i skolan häromdagen ^^

Kommentarer
Anonym säger:

Vafan?! Snabbt litet inlägg?! Jag orka ju inte äns läsa xP

2011-08-30 | 19:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback