sista dagen på sommarlovet :'(

Hej alla...<3
Är sjukt deppig nu, ni kan ju fatta varför.. :'( asså jag VILL INTE börja åttan..!! buhu...
men jaja! istället för å deppa, så får jag tänka på att jag haft ett helt otroligt, fantastiskt, fkking awesome sommarlov iaf :D asså typ allt har vart grymt! :'D tror det är mitt bästa sommarlov hittills i mitt liv faktiskt, å jag överdriver inte! :)
Aja, nu är det ju iaf så, att detta var sista sommarlovsdagen, meeeen, det kommer fler sommarlov, + att hösten faktiskt kan va sjukt mysig å bra ibland, t.ex så börjar ju alla awesome tv-program nu, typ halv åtta hos mej, IDOL, robinson, å massa mer :D å så är det ju skitmysigt att sitta vid brasan när det blåser ute med en kopp varm choklad ju ^^ så- ja, vi får se det positivt helt enkelt :D
Men idag har det iaf vart jättegött, har typ solat ett par timmar, å sen vid typ tre åkte vi ner till röttle och badade :P
rätt kallt, men ändå skönt :)
efter det åkte vi till grännas golfklubb, å så åt vi mat där :D va asgottt, åt lasagne, orkade dock inte ens hälften, pfff ;)
ah, å sen vid typ sex åkte vi hem :P
å nu hade jag tänkt att skriva ett inlägg om gårdagen, å sen får vi se om jag hinner lägga ut lite bilder med, dockmåste jag ju lägga mej om en dryg timma.. :( nu kan man inte direkt lägga sej halv ett-ett längre..
Jaja! Nu måste jag sätta fart här ;)
gammal bild från förra hösten/vintern, yummiie :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback