trysiiiiiil! #2

sen var torsdagen en riktigt kul dag den med! dock inte lika kul för ella som inte kunde åka skidor på hela dagen eftersom en tjej hade trott ellas skidor var hennes och hade ställt om dom, så ella varken hittade dom eller kunde få på sej dom! :s
så hon fick sitta och va inne med allis hela dagen, medans jag och elsa drog ut i backen själva dårå. och det va ju lika kul det, dock var vi inte ute jättelänge den dagen.
menmen, sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde resten av eftermiddagen, men något var det ju ;)
men sen kl 7 så gav vi oss allihopa ut i backen igen, och denna gång för vi skulle ha pulka-race i "hoppbacken" :D och jag hade sån flyt att jag fick låna en GRYM badring av elsa och kajsa, som (nästan iaf!) blev min vinnarring, haha :D nejmen jag vann inte, men kom 3a iaf! haha fast första omgången fuskade jag mej igenom, fast det märkte ingen haha, men i andra gick det betydligt bättre, så då kom jag till final, där jag tävlade mot två stora killar, och mot dom hade jag ju ingen chans :( men kul som f*n va det iallafall! :D
och sen när vi vart där ett tag och åkt så gick vi in i stugan igen, och sen hängde vi la med killarna lite och sen va vi tvungna att börja packa ihop våra grejer eftersom vi skulle åka hem dagen därpå :/
hahaha otroooligt snygg bild..hosthost ;)
och sen på fredagsmorgonen var vi tvungna att gå upp extra tidigt och städa iordning det sista i stugan och packa in grejerna i bussen och så.
och vid tio-tiden gav vi oss ut i backarna för sista gången, och det va nog den bästa skiddagen på hela resan tror jag!
vädret och underlaget var grymt och man ville VERKLIGEN inte åka därifrån :(
men sen vid 4 var det bara att sätta sej i bussen och åka hemåt från underbara trysil...
fast även om det va assorgligt att åka därifrån så var jag ändå glad eftersom jag skulle fylla år dagen därpå, och dessutom skulle det bli riktigt skönt att få sova i sin egen säng :)
men bussresan hem gick lika snabbt som dit, och vi stannade i karlstad och åt på mcdonalds (Y)
och så typ 10 minuter innan tolvslaget så stannade bussen utanför landsjökyrkan, och vid 00:00 stod alla och packade ur sina väskor osv, men fastän alla var svintrötta så fick jag ändå några grattis ;)
och sen åkte vi hem och sen la jag mej och sov riktigt gott i min egna underbara säng :D
men det var en helt fantastisk resa, och jag hade så himla kul! kommer sakna det nåt enormt :( men får hoppas vi kommer tillbaka nästa år! :)
sista underbara dagen i backarna...<3
sen vart det att åka hem igen mot småland.. :s

Kommentarer
Ella :D säger:

AWESOME resa :D<3

2012-02-23 | 17:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback