Västerås!! #3

HALLÅ allihopa! :) Haha somvanligt bra uppdatering jappjapp.. haha nämen skulle skrivit detta i onsdags men hann än en gång inte publicera det då, så det kommer nu istället ;) Å orkar inte hålla på å ändra så det får bli lite (okej väldigt) fail haha.
 
Har haft en riktigt bra och go onsdag, dock är det mindre gött att vi har biologiprov imån så måste sitta och plugga det hela natten typ så jag får in nåt i skallen -.-
Så hinner inte berätta om dagen tyvärr, får göra det typ imån eller på fredag eftersom jag MÅSTE skriva färdigt om västerås nu haha, annars kommer det bli som med säleninläggen- dom kommer aldrig haha.. Så tänkte fortsätta på söndagen nu! ;)
Och det var en helt underbar dag den med, trots att jag då va tvungen å åka hem på eftermiddagen.. Men vi hann  med mycket ändå! :)
Började med att vi sov till typ nio (fast min mobil väckte oss såklart vid typ sex först -.-), och sen gick vi upp, tog på oss lite kläder och sminkade oss lite och så, och efter vi gjort det så gick vi bort till Ica sjöhagen som ligger bara ett par hundra meter bort (haha har börjat ÄLSKA den affären, så sjukt välsorterad och fin haha x)), och där gick vi och köpte ciabatas, en munk och massa frukt och sånt till frukosten! :D 
å sen gick vi hem igen och började göra vår underbara lilla "hotellfrukost" (okej inte riktigt men nästan ;)) samtidigt som vi hade på massa bra musik och pratade :) å jag skärde då upp frukterna och grönsakerna, medans tinna gjorde smoothie'n, och sen när allt var klart så tog vi såklart massa kort på allt för det va så otroligt fint, och sen satte vi oss och åt :D å det va så sjukligt gott och man va så himla hungrig! Så det var tippentoppen :D
Och sen då när vi var färdiga så gjorde vi oss snabbt iordning, för klockan va rätt mycket och vi skulle åka ut till tidö-lindö och hämta micke som va hos sina föräldrar där :) Så sen åkte vi ut dit, ut på ön och bort till deras hus som ligger där! 
Och det va jättekul att se det och sen såklart träffa britt-marie och åke igen, träffade ju dom på gran canaria i julas! :) å sen efter vi pratat med dom och snokat runt i huset och haft lite beslutsångest om vi skulle hänga med dom ut på isen (dom bor ju precis vid vattnet), så bestämde vi oss för att ändå följa vår grundplan, vilket var att åka ut till ett ställe som heter Åholmen, där vi var i höstas! :)
Men först åkte vi till en stor affär som hette MillionDollarStore, som vi inte hann åka till dagen innan. Å tinna hade sagt jättemycket bra om den hur otroligt billig den var och allt dom hade där, och hon hade verkligen rätt!! Asså ÅÅH va mycket dom hade, å så sjukt fina saker, typ MASSA inredningssaker åsånt!! Som ett litet mini-ullared typ, ville köpa allt haha!! Men var somvanligt för snål (+ att jag glömt plånboken hemma..) så fick låna lite pengar till att köpa lite hårband och godis ;) Men nångång ska jag fasen åka dit med massa pengar å köpa skitmycket!! haha ;)
Delar upp det igen så det inte blir såhääääär långt...
Vår helt AMAZING frukost! :D
 
 
så sjukligt gott!! :D
:D
milliondollarstore, ni SER ju hur sjukt fina saker det fanns!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback