igår - rätt kass dag i skolan men sjukt mysig eftermiddag och kväll! :))

Tjohej allihopa! :D Sorry för dålig bloggning nu det senaste, men igår hann jag verkligen inte.. Så ska försöka få ihop både ett inlägg om igår och idag tänkte jag :P

Och igår var la en både rätt dålig men samtidigt väldigt bra dag haha.. Nämen skolan var rätt rutten men sen blev man rätt mycket gladare på eftermiddagen/kvällen iaf! ;)
Men ja, så inte så jättemycket att säga om skolan tror jag.. eller det började väl helt okej med teknik, dock hade vi inte samma energi som förra gången så det gick rätt segt.. :/ Sen blev det veerkligen kaos när vi precis hade slutat då killarna ignorerade John som sagt åt dom att ta allas gamla grejer till återvinningen, så på eget arbete satt vi en låång stund och lyssnade på när Lucas och dom andra hade typ JORDENS bråk med lärarna (haha det kom typ 4 st xd) och alla käftade emot och ingen hade bra argument och så skyllde killarna ifrån sej och då blev lärarna ännu mer förbannade hahah.. kaaaaos. xd Haha så det va lite kul att kolla på iaf! x))
Men sen då när dom tillslut "löst" det så hade vi ju då eget arbete som väl va rätt kaos det med och i slutet fick en (nämner inga namn) VERKLIGEN damp och började kasta saker på mej?! :O galning!! Haha japp så det blev lite catfight där haha.. Jaja, sen rullade dagen på med spanska (med lila tanten hahaha) och sen mat, och sen hade vi engelska (då kevin faktiskt var riktigt duktig och faktiskt VILLE skriva och samarbeta! :o), idrott som var helt okej då vi typ bara pratade om träningsdagboken vi ska föra varje (!) dag nu i tre veckor, och sen bara gjorde massa olika övningar på ett träningsprogram som dom satte upp på väggen, eller va man ska säga haha. Så att man alltså skulle härma personen på "skärmen", och så va det massa typ knä-övningar och styrkeövningar, asjobbigt haha.. 
Aja och sen hade vi då en lektion kvar som var svenska och då läste vi ju bara i boken vi börjat läsa, och fyfan va hemsk och sorglig den är alltså.. Usch! :(
 
Nåväl, och sen vid tre slutade vi äntligen! Och då tog jag då bussen med frida&elsa till stamseryd (haha jag&elsa rök ihop rejält där för vi båda nog va RÄTT sura och trötta haha xd) och sen hoppade jag av där, sådär lagom förbannad och sur och ännu surare över att jag skulle behöva gå ända till emilia, men sen som ett mirakel kom Mattis och hans mamma körandes eftersom de vart å hämtat sin ursöta lilla hund Sigge på hunddagiset, så då fick jag åka med dom ner till alboga :D thank god säger jag bara! Haha å sen fick jag sitta där i baksätet och småprata lite med mattis och hans mamma, samtidigt som Sigge satt i bagaget och slickade mej i ansiktet typ hela vägen, han tyckte tydligen jag var väldans god..? xD 
Hahah nåväl, och sen gick jag sista biten till emilia, som blev väldigt förvånad då jag kom typ en halvtimme tidigare än vanligt haha ;) Men det var väldigt gött då vi hade rätt lång tid på oss då att sitta och prata (kunde prata ut om den hemska dagen haha), se på oth, äta, byta om osv :P Dock visade det sej att vi kanske var lite VÄL långsamma, då vi sen när vi gick ner till stallet kom på att det var skitbråttom för pappa skulle hämta mej vid sex.. Haha så då var det bara att kuta ner till Filippa och Wilma, försöka få filippa att äta något (det gick inget vidare alls utan slutade med att emilia fick bryta sej in hos Annie å co och sno två knäckebröd HAHAH xD) och sen sprang vi upp till hagen, och sen fick vi kuta gärnet uppför hela hagen då hästarna såklart JUST idag stod typ längst upp, och sen tog jag med mej både Joysan och Connect och sen gick vi ner till stallet och gjorde iordning hästarna på rekordtid haha! 
Så då kom vi ändå iväg i rätt vettig tid, och sen red vi toarundan x2 kan man säga haha xD Nämen vi tog liksom två varv runt den, och det va skitkul haha, det tyckte iaf Joysan när vi hoppade över stocken 2 gånger, jäääklar va hon flög hahha xD Och sen var hon typ så pigg hela ridturen och vägrade sakta ner och ville in i appollos röv för hon tyckte han va så långsam haha ;) Nämen hon var sjukligt pigg och lite svår att hålla, men som emilia&jag sa, att då fick jag dagens styrkepass iaf! ;P Haha men kul hade vi iallafall ;)
Och sen trodde vi inte att klockan va så jäkla mycket, men tyvärr hade den blivit typ kvart över sex innan jag sadlat av henne och tatt på henne täcket och sådär, så sen fick jag verkligen vrålkuta (nytt ord hahaha) upp till emilia och byta om osv.. Och sen kommer emilias pappa och säger att pappa redan åkt för en stund sen.. FAN!! Så då blev jag ASförbannad och ringde upp mamma, men dom skulle iväg på nån grej och skulle hämta mej efteråt, så sen blev det att jag tillbringade typ tre timmar hos emilia istället haha.. Inte mej emot dock, vi hade det jättemysigt och satt och lyssnade på massa grym musik (vi försökte välja nån bra låt med tydlig takt i till emilias styrkepass hon ska hålla för klassen) och sen såg vi på tv, pratade massa, åt jättegod mat osv :) Så det var supermysigt! Så det gjorde ändå inte så mycket att dom kom vid typ halv tio haha ;) Men sen var det nog iaf lite skönt för emilia när dom kom och hämtade mej så hon fick lite lugn och ro ;P Å sen då åkte vi hem och sen typ putsade jag mina stövlar och fixade grejer tills morgondagen osv och sen var jag rätt så trött när jag la mej sen..! ;) Nämen så det blev ju en väldigt bra dag till slut, om man bortser från vissa delar av skolan med massa jobbiga människor osv.. 
FUCK blev skitlångt igen?! ååh hjälp mej.. x0
vettefan va jag skulle ha för bild till denna texten så fick bli denna fula..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback