igår - halvdag i stan med skidning, skoshopping och citygross! ;)

Hejsvejs allihopa! :D Hoppas er helg vart bra! Min har vart grymmaste på länge alltså! :D Kanske inte hunnit med sådär supermycket (t.ex har jag pluggat typ 0 till kemin på tisdag.. kommer gå så bra!!) men har gjort sjukt goa saker! Så vi börjar med igår! :)
Jag vaknade typ vid kvart över nio, och sen gick jag ner, gjorde vanliga gröten och så satt jag och åt och läste lite åså :) Å sen tog jag disken och sen gick jag upp och fixade mej iordning bara lite.
Och sen dröjde det iofs till typ halv tolv innan vi kom iväg, men jaja sen drog vi iaf iväg mot stan! Å sen skulle pappa köpa nån sak till sina stavar på teamsportia, men efter det åkte vi upp till hallbystugan! :)
Å när vi parkerat och så så gick vi bort till själva stugan, där det stod typ 100 bilar, vilket vi tyckte va lite konstigt då det inte brukar va så många. Men sen när vi kom in visade det sej att det pågick värsta dragspelsfestivalen (visste inte ens att det fanns såna? xd) HAHAHA, så överallt var det massa dragspelare (?), och tillochmed när jag satt och väntade på pappa i omklädningsrummet så kom det ner några och skulle spela där?! Alltså seriöst, i omklädningsrummet..? Hahahha så ah det var lite creapy.. xd Men nåväl, sen gick vi ut, tog på oss skidorna och sen började vi skida dårå! :D
Och även om jag hade rättså rejält ont i mitt ben, så var det så sjukt härligt att komma ut på skidor igen, för det var sol, ASBRA glid (okej kanske lite FÖR mycket ibland för det va rätt bakhalt) och det va knappt jobbigt alls faktiskt, bara nångång jag gnällde lite ;) Haha å sen blev jag asförvånad när vi kom tillbaka till stugan, för då hade vi hunnit åka 5 km vilket jag inte alls trodde, trodde vi åkt typ 2-3 eller nåt haha. Men den rundan tog vi oss runt på 35 min ungefär, så det va ju rätt bra iaf! :)
Å sen då när vi kom tillbaka så tog vi lite saft och kakor åsådär, och sen tog vi 2.5an oxå! Eller ja, pappa tog 4an + massa varv på stadion, men jag tog 2.5an + ett varv på stadion, så totalt blev det ungefär 8 km! Hade nog orkat mer men kände att jag inte ville att mitt ben/fot (som det gått över till nu) skulle bli värre åså så då gick jag bort till stugan, gick in på en toa (haha där va åtminstone ingen dragspelssnubbe, thank god xD) och bytte om, sminkade mej osv :) Å sen fick jag vänta en stund på pappa (HERREGUD va dom spelade där uppe då, lät som det va typ 1000 dragspel som spelade samtidigt x0) och sen när han kom så gick vi bort till bilen och sen åkte vi ner mot jönköping igen. 
 
Och sen bestämde vi oss för att äta på Evergreen, som vi typ alltid åt på innan men inte ätit på jättelänge. Å där tog jag faktiskt inte pizza som jag brukar utan hamburgertallrik för jag var mer sugen på det, och sen satt vi där typ jättelänge eftersom pappa var tvungen att se hela 5-milen som var på tv just då -.- Haha jaja var väl rätt kul ändå. Men sen då vid typ halv fem så åkte vi iallafall bort till a6 och till intersport, eftersom jag då skulle försöka hitta ett par bra löparskor där. Och jag behövde inte gå särsikilt länge innan jag hittade ett par som både var iaf rätt snygga och sen verkade jättebra och samtidigt på extrapris! (hade kostat 1100kr) Så då testade jag dom och dom var riktigt sköna och hade bra dämpning åså, så då tänkte jag att det var onödigt att tveka så jag slog till på dom! ;) Och sen medans pappa stod i kö så kollade jag lite på converse (köpte dock inga, gör det på lovet tänker jag) och sen på lite löpartights med :)
Å sen efter pappat betalat skorna (hehe) så åkte vi direkt till citygross eftersom det knappt var lönt att åka till a6 då det snart skulle stänga. 
Å sen tillbringade vi väl en dryg timma där och köpte massa mat och jag fastnade somvanligt vid smink och hårprodukterna, inredningssakerna och såklart 10kr-marknaden ;)) Men jag hittade iaf ett par välbehövliga saker, saltvattenspray och neonrosa nagellack som jag letat efter jättelänge för det är så snyggt! För bara 10 kr dessutom :D (haha kassören slog in fel ;D)
Aja, och sen när vi då handlat allting så betalade vi och sen åkte vi hem!
Å när vi kom hem packade vi upp all mat och åt lite, och sen hade vi vanlig myskväll med tv och massa naturgodis :D 
så jäkla gött! :D
:D
såhär ser skorna ut dårå! Nike air Icarus+ heter dom, kanske inte jordens snyggaste men dom är mkt snyggare på!
saltvattensprayen :)
och detta nagellacket var det! 10 spänn somsagt, rätt värt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback