asgo fredag :D #2

Sen vid kaxholmen hoppade jag då av, och sen tänkte jag gå till mammas jobb och vänta på henne där, men sen såg jag att presentbutiken bredvid ica hade utförsäljning med 50% rea åsådär, så då var jag ju bara TVUNGEN å gå in där för jag vet hur fina saker hon har där!
Och det var TUR att jag gick in dit för ÅH va fina&söta saker hon har!! Helt galet fina, och hur mycket som helst! Typ massa inredningssaker, typ ljus (typ 45739383 olika sorter haha), lyktor, tavlor, porslin osv och så har hon massa godis, te, kaffe och pynt åsånt fint! Haha så snacka om att jag hittade mycket där (hann ju gå där en bra stund haha)!! Bl.a såg jag JORDENS finaste kakfat där, men det kostade rätt mycket så sen när mamma kom så ville hon köpa nåt till mej (hehe) så då fick det bli världens sötaste tekopp med massa rosor på :') haha så fin var den!
Å sen fick jag även cupcakesformar ;D Sen skulle jag ju velat haft typ hela affären men då ska man ha lite mer pengar.. ;P Nämen så då blev jag ändå väldigt glad! :D
Men aja, sen stack vi bort till Rudenstams gårdsbutik, dit  mamma åker typ varje fredag haha. Men jag har aldrig vart där så det va lite kul å se hur det såg ut! Å butiken va jättefin med massa frukt, massa drycker, smakprov på alla drycker + frukter och biscotti och sen hade dom även maaassa chips, naturgodis och godis med :D så jag köpte typ mitt favoritgodis där, polkakola och sen köpte vi även lite naturgodis där med, å så massa cider och frukt och sånt :P
 
Menmen, sen efter det åkte vi iaf in till stan och bort till mitt älskade hööks! ;D Å dit åkte jag då i hopp om att få hitta dom perfekta ridstövlarna. Och i början var det som en jäkla djungel, fanns typ aasmånga att välja mellan men typ alla var helt olika och olika priser osv. Sen var en del så smala så man knappt fick på dom med, vilket va sjukt störigt -.- Å sen var alla typ skiiitlånga oxå, så dom var helt stört obekväma en del. Å sen efter jag provat typ 5000 olika par så höll jag typ att ge upp hoppet, för när jag först typ bestämt mej för ett par som en expedit sa va lagom för mej, men sen kom en annan och sa att dom va lite för korta, vilket jag dock känt på mej.. Så då kändes det lite pissigt (+ att jag gång på gång skämde ut mej totalt inför expediterna, höll på å avlida några ggr + att mamma oxå va skitpinsam x0), men sen kom expediten på att jag ju kunde testa ett par i samma modell fast en storlek större (med en sula i då), och det gjorde susen haha :D så det fick helt enkelt bli dom, för jag orkar verkligen inte springa i massa andra affärer och leta bättre och längre osv. Så även om dom är liite för korta så är dom iaf riktigt sköna och snygga, och inte alls så dyra som dom jag kollade på först, så då kunde jag köpa lite stövelputs, strumpor och sånt med :D
Så det var aawesume och jag tror det faktiskt kommer förbättra min sits och sådär, det hoppas jag på iaf!
Så det blir nog väldans bra!
Aja, sen när vi vart där i över en timma, kanske en å en halv, så åkte vi bort till a6! Å där va vi sen typ 1½ timme och jag utförde lite ärenden ;) Bl.a så var jag på jakt efter den perfekta behån haha, och jag hittade den, jordens skönaste var den... men var svindyr :'( BUHU! Aja sen fortsatte jag mitt sökande, å så hittade jag en helt okej på h&m, och sen provade jag massa fina kläder där med :) köpte dock bara underkläderna. 
Sen skulle jag gå och se om det fanns skärmskydd till min mobil på claes ohlsson, men den är ju så uråldrig så det fanns ju typ inte haha :( Så då gick vi tillbaka till bilen, och sen åkte vi till city gross! 
Å där köpte jag en korv och varm choklad för jag inte ätit nåt sen lunchen, och sen gick jag in och hjälpte mamma handla åså! Å sen blev det väl att vi var där i iaf typ 1½ timme eftersom vi skulle ha så himla mycket till mitt släktkalas imån osv. Men det är ju typ bara kul å gå runt där och kolla på allt smink, hårprodukter, säsongsmarknaden osv ;D Å sen gå och plocka på massa go mat med haha.. x)
Aja, sen var det i vilket fall väldigt skönt när vi var färdiga och kunde åka hem! 
Å sen var vi inte hemma förräns vid nio ungefär, och sen tog det ju en stund att packa in och upp allting osv. Å sen dess har jag bara suttit här vid datan typ. Och nu ska jag sluta tjata för dethär blev jordens längsta inlägg. IGEN. Förlåt.
Haha! Men asgo dag iallafall! :D
 
 
mina vackra små ridstövlar :D
såhär ser dom btw ut på hööks hemsida:
 ridstrumporna ;)
 
och den underbara koppen jag blev typ KÄR i!! :D
 
:D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback