lördagen - bror med flickvän på besök! :)

Hejsansvejsan :D okej jag vet sjukt kass uppdatering men har ridit på örks både igår och idag så har inte hunnit.. Men nu så! Dock MÅSTE jag publicera detta inägget om lördagen å sen bli färdig med hela helgen, för jag måste ju hinna skriva lite om denna veckan med innan vi åker till skåneland imån! (TAGGAAAAA :DDD)
Så nu kör vi!!
 
Å sen kom då lördagen, dagen då min bror och hans tjej isprinsessan Erika skulle komma till oss.. ;) 
Hehe trodde dagen typ skulle bli lite av en disaster men den blev faktiskt riktigt bra! Började dock med att jag sov alldeles för länge, men jaja. 
Och sen kom dom då vid typ halv ett, så då hade vi gjort lunch och dukat osv. Å sen när dom kom stod vi såklart först å pratade åså med dom, och sen gick vi in och åt mat dårå (mammas asgoda kycklingsallad :DD) och sen efter det så gick jag, erika och johan ut en sväng å då sa jag till johan att min moppe inte funkade längre typ, och då blev han ju typ astaggad å ville direkt sätta igång å mecka med den hahaha, så sen blev det så att vi tillbringade typ 2 timmar i garaget och höll på som F*N med den, å erika ringde sin pappa å frågade om råd och skickade bilder å jättemycket (så det var ju snällt :p) å johan försökte få igång den så mycket att han tillslut var så svettig att det bara rann om honom hahaha, för den gick verkligen inte igång!!
Å sen efter vi ätit massa gott fika och fixat med den ännu mera så tänkte vi tillslut ge upp, och PRECIS när vi sa; nej, om den inte startar nu så skiter vi i det, och vad gjorde den då?! JO DEN STARTADE!!! :D :D wohoo!
Så då blev jag ju helt överlycklig haha :D 
Aja, och sen efter det så gick jag in och började göra efterrätten, och sen efter det så åkte jag, mamma, johan å erika på en liten sightseeing runt siringe, flättinge, ölmstad, drefseryd och bunn, med ett stopp vid krysset där vi köpte glass :D så vart en väldigt mysig liten tur tycker jag allt! ;) å sen när vi kom hem så åkte jag en liten tur med moppen, och sen gick jag, johan&erika och skulle plocka lite blommor, men då ringde min kusin mitt i allt å frågade om vi ville komma dit en sväng å bara träffas å tjöta, så då gick vi dit, träffade rille och hälsade på micke&britt, och sen åkte vi även en sväng med rickards nya bil ;) å sen var vi tvungna att gå hem igen för vi skulle äta.
Så när vi kom hem så typ grillade vi och satt ute och åt, och jaa där satt vi sen resten av kvällen och pratade och åt massa gott (bl.a min awesome chokladcreme hehhehe. nä skitenkel är den verkligen så är inte så mkt å va mallig för ;))
Och sen hade klockan hunnit bli typ nio, och då var det dags för johan&erika att åka hem, så då kramade vi hejdå till dom och sen så vet jag inte vad jag gjorde efter det? Tror jag typ va ute en sväng och sen inget mer typ, haha. 
 
ngt märklig min på denna bilden.. xd
 
fint :D
:))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback