norge #2

Nämen dom första dagarna där var såklart lite ovana, jag menar jag visste ju inte hur saker å ting riktigt funkade å hittade inte så bra och barnen hade jag ju inte träffat på ett år huset å miljön å allt var ju typ nytt, men fakltiskt kom jag in väldigt snabbt i rutinerna och barnen tydde sej ganska snabbt till mej osv så redan efter några dar kändes det som jag vart där i flera veckor typ!
Men iallafall, dom första dagarna bestod väl typ mest i att såklart vara med barnen osv, men de små gick på dagis de första dagarna, så då vart det mest att jag hjälpte till i huset med lite städning, diskning och sen skulle dom ju flytta med så det var mycket flyttpackande och flyttstädande osv. Men det var rätt kul! :) Och sen när barnen kom hem så busade jag såklart med dom osv :) Men jag tror det var första eller andra dagen som deras typ gammelfaster å hennes sambo kom på besök, så då var vi ju mycket med dom och vi lekte med grejerna de fick av dom osv :) kom även ihåg att vi bakade en kaka den dagen! var även mycket hårfixande på mej de första dagarna haha, så söta! Typ alla de tre små typ bråkade om vem som skulle få borsta och "fläta" mitt hår osv :'D Nåväl, och sen dagarna efter det så såg det väl lite likadant ut, typ. Typ att man vaknade, åt frukost, tog disken, hjälpte till med nåt typ tvätten, åt lunch, kanske gick ut en sväng, å sen kom barnen å då busade man med dom typ mycket ute i trädgården, ute i sandlådan eller i lagården, kanske letade ägg, lekte lekar, spelade fotboll och bara busade i allmänhet ;) En OTROLIGT populär aktivitet var även att va inne på mitt rum och gunga i den gigantiska gungan där, och även att snoka i min väska och äta upp mitt godis :))) Haha, sen på kvällarna var det alltid barneteve vid sex så då såg dom ju på det, och sen typ åt vi kvällsmat och sen kanske dom typ badade i badkaret och sen vid åtta-nio gick dom å la sej :) å sen var jag typ helt ledig resten av kvällen, så då satt jag verkligen typ VARENDA kväll uppe i mitt fina rum med en dator i knäet och chattade med kompisar å familj och kollade bloggar och sen kollade jag typ på en film varje kväll/natt på swefilmer (passade ju på medans man hade supersnabbt internet ;)), ibland satt jag även och kollade på lite tv :) åså ibland så cyklade jag en sväng i det fina lilla samhället, cyklade även ett x antal gånger till den lilla butiken som låg typ 300 m bort å köpte massa godis å snacks hehe ;P men ja, så kunde en normal dag se ut! Dock var det inte jättemånga såna dar eftersom vi verkligen gjorde olika saker varje dag, men ah.
Sen nån dag så cyklade jag, inge och pojkarna ner till hagen där dom hade sina getter och kollade lite där, och sen samma dag så fick jag hänga med pernilla in till kristiansund då hon skulle på ett jobb där, så då fick jag gå en sväng på stan där! Så gick typ på cubus i typ två timmar och dreglade på alla underbara kläder där! ;)
Och sen en dag besteg jag och Halvor ett skithögt berg med suuperfin utsikt, lite läskigt dock när vi var på toppen och dimman kom.. Å man är typ 1000m upp med en 7åring.. Hehe ;s Men det gick finfint och vi hade det så roligt å så mysigt så! :D å sen nån dag då vi mest var hemma så typ packade vi in saker i trailern dom lånat, för inge å halvor skulle åka ner till bergen med första flyttlasset, och sen tror jag vi kanske bakade och gjorde våfflor då med :) åså städade vi nog lite granna med. Å sen då på typ söndagen så åkte inge och halvor iväg med flyttlasset dårå, och då åkte vi som blev kvar, bort till en jättefin sandstrand som låg nån halvtimme bort! Var dock pissigt väder men var fint ändå och barnen hade svinkul, haha! Å sen gjorde vi säkerligen nåt mer som jag inte kommer ihåg nu, typ åt pizza eller nåt haha. Nämen hade säkert myskväll :) 
 här har vi lite bilder från stranden, gethagen, berget vi besteg, kristiansund å utsikten åså! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback