Västerås fortsättning!

Sen på söndagen vaknade jag otroligt utvilad kl nio efter en UNDERBAR natts sömn på tinnas och mickes soffa haha, seriöst bland det skönaste jag sovit på,NÄSTAN bättre än min egen säng faktiskt! haha x) nämen sen efter jag legat å dragit mej en stund, så var frukosten färdig! Å den va supergod även den, tinna hade gjort sin specialgröt med massa nötter och frön i, och sen blev det äggmacka och juice med :)
Jaja, sen efter vi ätit, klätt på oss osv, så blev väl klockan framåt halv elva, innan vi slutligen kom iväg på dagens utflykt! ;) Och denna gången åkte vi till ännu typ ett naturreservat där vi gick en långpromenad! Men var faktiskt riktigt gött, fint väder osv så även om vi gick typ 5 km och vi stannade till vid ett tråkigt fågeltorn, så var det ändå väldigt trevligt! :) träffade även på 15 enorma hästar som kom travandes mot en.. hehe då kände man sej inte så kaxig.. ;) men dom var snälla som tur var ;P
Jaja, å sen blev la klockan typ halv ett innan vi begav oss in mot stan igen, och då åkte vi först till en blomaffär å valde ut en blomma till micke som fyller år på söndag, och sen efter det så stack vi till ica och köpte lunch, som vi sen tog med hem till lägenheten! :)
å sen satt vi där då och åt våra sallader och baguetter, och sen vid typ kvart i två så hade vi ätit och packat färdigt våra grejer, och då var det dags att säga hejdå till syrran och lämna västerås för denna gång :p. 
Å sen bar det iväg hemåt! Å det va en sjuukt skön resa (även om jag inte kunde lyssna på musik eftersom mina hörlurar var borta.. :(), jag sov typ halva vägen som vanligt, och sen när vi kom till askersund stannade vi där och fikade på ett jättemysigt kafé där dom hade HIMMELSK äppelpaj och snickerskakor :o :D 
Aja, sen var vi tvungna att börja köra igen, för pappa skulle nämligen va i kyrkan kl 6 (helst lite innan med) för hans kör skulle ha konsert, och JÄKLAR va vi körde sista biten x'd asså guuud, vi hade SJUKT bråttom (mamma å pappa är lite tidsoptimister om man säger så.. xd) så pappa fick köra typ i 140 resten av vägen, då det mest va typ 70vägar haha.. aja, han hann iaf med typ 2 min marginal, så det va ju tur haha! ;D
Å sen efter vi släppt av honom, så åkte jag&mamma hem, och sen typ slappade vi resten av kvällen.. Men det var iaf en underbar helg i västerås, och jag kommer nog hänga en HEL del därnu framöver känner jag! ;D (hehe kommer våldgästa deras lägenhet.. ;))
Men jag tog ju dels lite bilder med mobilen, men sen har jag massa från pappas kamera med, men jag lägger ut alla dom bilderna om nån dag! 
haha okej här ser man typ bara 6 st, men dom va typ 15-16 nånting! ;)
några till haha!
så fint! 
uppe i fågeltornet!
asså SER ni hur feta domdär båtarna är eller?! typ största segelbåtarna ever :o haha okej kanske inte ser så stora ut.. men det va dom!! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback