får bli den vanliga "senaste dagarna-uppdateringen" haha..

Hejhopp allihopa och har SOM VANLIGT typ inte bloggat nåt under hela veckan.. -.- men sorry, hinner verkligen inte då vi haft sjuukt mycket läxor + inlämningsuppgifter denna veckan + att jag vart på saker nästan varje dag osv. 
Men får helt enkelt bli en vanlig stoooor uppdatering om veckan haha (börjar bli rutin nu.. x)) Så vi kör igång med tisdagen då! :)
Å tisdagen va en riktigt bra dag i skolan, för vi hade typ egentligen bara 3 ämnen kan man säga haha, trots att vi slutade halv fyra.. ;)
Nämen först hade vi spanska, som va sjukt chill, bara kollade på film. Och sen efter det hade vi SO då vi började med vårt grupparbete och det är sjuuukt lamt.. -.- menmen!
Sen efter det hade vi då hemkunskap, eftersom slöjdperioden slutat. 
Å tjaa, den var la inte överrolig direkt, vi bara satt och lyssnade på karin som babblade, och gjorde massa instuderingsfrågor och kollade på en iofs otroligt rolig film (enligt mej å elsa iaf xd) från typ 90-talet då alla såg ut som jä*la retards HAHAHAH x'd hahaha nä nu va jag elak, men det va faktiskt rätt kul xd
Jaja, det var la typ det vi gjorde på den lektionen. 
Sen efter det hade vi lunch, och efter det långrast, då vi gick och köpte lite godis (för första ggn på länge faktiskt!!) och sen satt vi typ halva klassen bara i uppehållsrummet och var lite hysteriska som vanligt.. x)
Å sen då så hade vi ju mat&bak, vilket ju är typ hemkunskap, så på tisdagar numera kommer vi ha typ 3½ timma hemkunskap haha xd Jaja inte mej emot egentligen ;) Å på mat&bak fick vi iaf göra nånting! Å vi gjorde pannkakor, som vi gjort typ 1000 ggr innan haha. Men dom blev SJUKT lyckade (vi fjäskade för karin så hon tom. sa att dom såg fantastiska ut å kunde va med i en kokbok hahaha) och vi hade sjukt kul å flummade gärnet x'd Så man kan säga att det var en helt normal mat&bak-lektion! x))
Haha, och sen när den var slut gick jag ju till pianot då, och det gick la sådär, vet inte om jag var trött efter dagen eller nåt men var ganska okoncentrerad och sur, haha stackars birgit! Jaja så blir det ibland.. ;) Sen blev det INTE bättre när jag fick cykla hem I mörkret, utan fungerande lampa, med världens trögaste cykel SEX km och det mesta är uppförsbacke.. då känner man sej inte jätteglad kan jag säga. Sen tror jag även jag cyklade PÅ ett dött djur på vägen med D: asså jag kände att jag typ rullade över nåt halvmjukt, och sen började det lukta typ lik å jag typ dog i den stunden.. TÄNK SÅ VAR DET EN ÖVERKÖRD KATT?!?!?! :'( så USCH va nog bannemej den värsta cykelturen nånsin..! Men sen kom jag tillslut hem och så sov jag nån timma, och sen  pluggade jag i TRE timmar den kvällen!! FATTA!! ;O haha har nog aldrig pluggat så länge.. xd men det sjuka var att det nästan var kul haha, så var på sjukt glatt humör sen när jag skulle sova, trots att jag inte varken fått sitta vid datan eller tv'n på hela dan?! weird.. haha jaja tur att det var så iaf! ;)
Så det blev en riktigt bra dag ändå! :)
titta va fina dom blev?! :D lite synd bara att karin TVINGADE mej (mot min vilja) att äta upp ALLA FEM pannkakorna, så jag nästan halft spydde för jag va så mätt efteråt..  ;s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback