midsommardagen :D

Midsommardagen var en sjuukt rolig dag, t.o.m roligare än midsommaraftonen! :D
började med att vi väcktes vid tio-tiden eller nåt, för vi planerat att åka till lager 157 som låg några km bort ganska tidigt. Så då duschade vi och gjorde iordning oss och sen åt vi frukost.  Fast sen segade sej alla, så då bestämde vi oss för att åka efter lunchen istället. Så fram till lunchen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde.. men jag tror vi typ mest chillade, kollade lite på tv och så eftersom det regnade. 
Men sen efter vi ätit lite lunch, så stack vi iväg till lager 157 dårå! :) och det var ungefär som jag tänkt mej faktiskt! Hyfsat stort men VERKLIGEN inte ullared-size som jag trodde först liksom ;) men det var precis lagom stort, och jag hittade faktiskt en hel del som jag tyckte om! å då var vi bara där nån timma liksom!
men eftersom detta var en väldigt spontan shoppingtur hade jag då inte med mej mycket pengar alls, så det fick bli ett par jeans och en usa-hoodie :) bilder kommer!
å sen då efter nån timma eller två så drog vi till en mataffär och köpte massa snacks och godis hehe, och sen åkte vi hemåt igen! Hem till Sjöviken (som stället hette) då alltså ;) 
å sen när vi kom tillbaka, så typ var vi på rummet och chillade nån timma eller så, och sen vid sex-tiden var det middag! samma som förra året var det; grillat kött och lax och nypotatis! loooove<3333 haha dör typ så gott det är!
nåväl, sen efter maten bestämde jag, kajsa, elsa och mattias oss för att åka ut på bäverjakt, som förra året haha xD den andra mattias hade nämligen sett en bäver dagen innan ;)
så då satte vi oss i båten, och så rodde vi iväg. Och sen mobbade alla mej för hur långsamt det gick när jag rodde haha :( fast sen fick mattias ta över en stund ;)
å sen åkte vi mot bäverdammarna, fast vi hade nog redan skrämt bort bävrarna vid det laget haha xd
så då rodde vi tillbaka hem, och sen blev vi sugna på att basta (dock inte elsa), så då tvingade vi en att sätta på bastun, medans vi åt efterrätt hehe ;) 
och sen när bastun va varm så gick jag, kajsa, mattias och mattias ner och satte oss, och JÄ*LAR va dom hällde på vatten asså xO fyfaaan va varmt det var där uppe, MINST 100 grader asså! 
Så jag och kajsa nöjde oss med att sitta där nere ;)
å sen när det blev för varmt så sprang vi ner och hoppade i det kalla vattnet i sjön, ASGÖTT! :D å sen gjorde vi det typ tre gånger haha och vi hade skitkul :D synd bara att elsa inte ville/kunde va med :/ 
nåväl, sen gick jag och kajsa upp (killarna fortsatte typ en timma till hah) och bytte om och så, och sen blev det partey på kvällen ;D haha eller okej, dom vuxna dansade (mattias ville men fick ingen att dansa med hahaha) och vi tjejer spelade massa bra låtar från spotify ;)
å sen när vi tröttnat på det så gick vi upp, och sen satte mattias på nån random film så då satte vi oss och kollade på den. Och kan bara säga att det var en så jä*la sjuk film så det var helt stört x''d så jäkla vidrig och man fattade ingenting och jaa.. haha men antar att det är killhumor? x) anyway, sen satte vi oss nere i tvrummet, och sen när den första filmen var slut så satte vi på den andra, och den var minst lika sjuk xd å sen tog vi lite paus och gick och tog lite rostade mackor, och sen typ flummade vi sönder lite och inbillade oss typ att det fanns spöken i rummet haha, och sen fick jag och elsa lite spel när mattias sa att det kröp nånting på hans arm, och sen såg vi nåt stort flyga framför oss haha, fast det visade sej vara en fjäril eller nåt xd haha, å sen när klockan var två och den andra filmen var slut, så tänkte vi; äh vafan, om vi redan börjat kolla på domma sjuka filmerna kan vi lika gärna se den sista med, haha så då såg vi den med ;)
även om jag typ somnade på mattias sen i slutet, hahahah xd 
men sen när den var slut hade det redan blivit ljust ute, så då var det dags att gå å lägga sej, eftersom vi skulle upp typ tio sen dagen efter och börja packa ihop osv :p
men en sjukt rolig dag och kväll och en SJUKT flummig och galen natt xd 
 
å bara för mitt blogg.se har damp just nu, så går det inte att ladda upp mer bilder -.- jaja, får väl ta mer imån istället! 
nu ska jag umgås med min syster och kusin!
ha det bra, får se om vi hörs imån!
puss :*
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback