Andra dagen i Falsterbo!

Aja, fortsätter ändå, trots att det inte går att ladda upp bilder -.-
Nåväl! Sen på onsdagen var vi då tvungna att stiga upp tidigt, kl 8. Då fick vi snabbt göra oss iordning, klä på oss och äta frukost eftersom vi skulle åka halv nio, fast det blev la kvart i typ. 
Men sen kom vi iaf iväg, och kom väl fram till falsterbo vid halv tio eller nåt, va köer 1 mil innan så det tog lite tid.. ;) menmen, sen efter vi parkerat så gick vi då och stämplade våra biljetter, och sen gick vi in på området! :D
å sen hade vi en toppendag med ALLT möjligt! Första dagen var det ju bl.a Ponny Kúren där emilias kompis alicia va med på sin sjukt fina Paolo Pan, och dom VANN hela alltet, överlägset dessutom! :D så kul! 
Sen var det ju massa andra hopptävlingar med ponnys osv, och så var det ju fälttävlan med! var skitkul förutom när man fick se en häst snubbla över ett hinder och komma över ryttaren, så ambulanser fick komma :/
Nåväl, läste att hon klarade sej sen så det va ju skönt! 
Å sen då så var det ju massa roliga saker att kolla på, å sen gick vi ju såklart på mässan med! så sjukt gött! 
kollade efter både ridbyxor och ridskor, men hittade verkligen INGA som passade överhuvudtaget :/ så första dagen köpte jag ingenting, men det va ju kul ändå såklart! :)
å sen efter många timmar så blev vi helt slut, så då åkte vi hemåt mot trelleborg igen :) 
sen när vi kom hem kom jag inte exakt ihåg vad vi gjorde, men jag tror vi typ mest chillade i stugan och typ väntade medans åsa stod och grillade, höhö ;)
å sen hade vi en jättemysig kväll då vi åt massa gott grillat kött och kyckling, och pratade massa åså, å sen efter vi ätit så satt vi ute och grillade marschmallows med dumle på toppen, haha, godaste EVER :D looove. 
å sen vet jag inte om vi gjorde nåt mer efter det (sämst minne ni vet..), men sen till sist satte vi oss i emilias säng denna gången hah, och kollade på ännu en film och hade det sjukt mysigt! :)
mobilbild från dressyren!
dålig bild från teräänghoppningen..
haha såg visst att det fanns en bättre ;)
:)
å så fick det bli en bild från "vanliga" hoppningen med ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback