årsresumé DEL 2

Yeey! :D jag blev färdig!
så här allihopa kommer del 2 av min årsresumé, som denna gången handlar om min UNDERBARA sommar!<3
ps. blev 2 fotocollage på juli eftersom det hände så mkt då så jag hade så mkt bilder..!
men.. ENJOY!

Juni:

Juni började världsbäst! :D hade världens bästa skoldag typ, med strandhäng med frisbee och glass-ätande på idrotten, sen badade vi vid bryggan efteråt :D :D va aaaaslkallt men sjuukt värt!!

Å sen fortsatte det bra-iga, haha ;) jag och hela stora familjen åkte ner till skåne och hade tre underbara dagar där med strandhäng, kvällspromenader vid havet och i en jätteliten mysig fiskeby som låg i närheten, god mat, volleyboll-spelande, glassätande och mycket mer!

Sen hade vi även en awesome dag på brunstorp med skolan, jag fick medalj för skoljoggen, och sen poff var det plötsligt sommarlov!! :o :D

Och de första dagarna chillade jag bara hemma, va med kompisar och kusiner, och så fyllde min syster år :)

Och bara nån vecka efter skolavslutningen hade jag och tjejerna ett helt amazing filmmarathon med masssa goa filmer, drack litervis med kaffe, stannade uppe hela natten och gick ut kl 4 på morgonen och tog kort i soluppgången :’) oförglömligt!

Och sen fortsatte sommarlovet, var hemma några dar, tog det lugnt, va med kompisar, och sen till midsommar åkte jag upp till världens minsta stad flen, haha, och firade midsommar med elsa, hennes föräldrar, hennes syster och hennes två kompisar! Också ett helt oförglömligt minne, va bland de bästa dagarna detta året och hade så kul och träffade massvis med nytt folk! Vi badade, paddlade kanot, rodde, grillade, knarkade godis, va uppe till halv fyra och flummade med dom andra, spelade massa biljard, åt jordgubbar, dansade på bryggan i regnet och MYCKET mer!

Å sen sista dagarna i juni spenderade jag med kompisar och badade mkt! :D

 

 

Juli: Juli var månaden då ALLT hände, och den var heeelt underbar och helt enkelt BÄST!

Var knappt hemma alls under hela månaden,  utan va på semester nästan hela juli!

Började dock juli med en toppendag i gränna med tjejerna, hade jättekul å spelade minigolf, åt glass och badade vid bryggan!

Å sen helgen efter, bar det iväg mot skåne och falsterbo, där jag va med emilia och ella! Hade 4 (?) helt underbara dagar där nere,  med bad i havet i solnedgången, camping, grillning, film-tittande i tältet, pizzaätande och såklart va vi ju på falsterbo horse show med, vilket va askul och riktigt häftigt!

Och sen två dagar efter va det dags för nästa resa: finland och åland <333 har ju då släktingar i finland och stuga på åland, så åker alltid till åland varje sommar, och förut alltid till min farmor i finland, men sen hon dog för 5 år sen har jag inte vart där, och det va superkul att komma tillbaka!

Och vi hade det supermysigt den veckan! Bodde bl.a i min farbror och fasters urmysiga stuga som ligger på en ö i skärgården, badade i havet, åkte båt, åkte på utflykter, grillade, åkte på en flytande sommarstuga (haha), bodde på hotell, va på en trååkig kusinträff, åkte till staden min farmor bodde i, som jag va i på somrarna när jag va liten, med mycket mera! :)

Sen efter vi vart i finland tog vi båten direkt till åland, och jaa..vad kan jag säga? Älskar den ön mer än nåt annat och är som ett andra hem för mig :’) å vi hade precis lika roligt och skönt som alltid! Kan väl sammanfatta den veckan med några ord: slappande i hammocken, strandhäng, mycket fika, häng på påls med jojjo och co (där min familj bodde förut), jordgubbsplockning, mariehamn-häng, ridning med jojjo, mkt badande och bastu, solande, minigolf, cykling och myyycket mera!! :D

Och sen ett par dagar efter vi kommit hem, så stack vi iväg på nästa resa, haha!

Och denna gång var det till norge, till min kusin och mina kusinbarn och sedan min syster och hennes pojkvän! Även det en sjuuukt lyckad resa! Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta den resan för den va helt awesome, men vi hade iaf superfina dagar hos min kusin och hennes barn, och vi gjorde massa saker! Bl.a gick på dop, va på kul dopmiddag, va uppe på fjället och grillade och hade det allmänt gött, bodde i mysig stuga,  va på utflykt med mina kusinbarn, badade, fiskade med johan, åkte till min systers hotell som hon jobbade på och bodde där två nätter, grillade vid fjorden, åt suupergod hotellfrukost, va uppe i bergen på utflykt, satt i baren och spelade kort, va på ett skidmuseum med mera! Va iaf en sjukt rolig resa! :D

 

(öhm, vet inte om ni ser ett piss va bilderna föreställer men.. blev tyvärr väääldigt smått :S)

 

Augusti:

Och sen dom sista veckora innan skolan började igen tog jag det bara lugnt å va med familjen, både johan och stina kom hem och vi hade det jättekul, spelade minigolf, badade, å så spelade vi monopol med kusinerna och jag VANN :D helt amazing ;)

Och sen hade vi ett jättetrevligt kusin-kalas med superfin och god tårta som vi gjort och mycket flum förstås ;)

Sen va jag även med kompisar, emilia f bland andra, det va mkt trevligt!

Och sen sista dagen på sommarlovet så var jag, elsa och frida inne i jkpg en heldag! Hade asmysigt, shoppade, åt pizza och gick på bio! En riktigt bra avslutning på det helt underbara sommarlovet! Bästa i mitt liv i think! <3

Å jaa, sen va det back to school igen då..menmen! va inte så farligt, hade rätt kul i början faktsikt!

Och sen flöt det bara på de sista dagarna i augusti, började t.ex ta hand om hästarna på måndagarna, å sen va även jag, mamma, pappa och elsa på en liten badutflykt till ölands brygga, där vi hoppade från klipporna osv, va skitkul!

Och sen hade hela augusti gått med!

 

 

 

 

och det va del 2 allihopa! :D

hoppas ni tyckte om det! kommentera gärna ;)

men nu ska jag gå å lägga mej, men sista delen kommer snart!

puss :*

 


Kommentarer
Jorunn Lavonius säger:

sv: Jo det är det :) Haha rummet kommer inte vara sig likt kan jag lova ;)



Hade grymt kul med dig i somras så tack för de dagarna!

2012-01-23 | 21:51:22
Bloggadress: http://ridsportfinland.blogg.se/
Emilia säger:

Falsterbo var BÄST! Minnen :´) Vi måste göra det iår igen! <3 Vi tänkte hyra stuga denna gången :)

2012-01-23 | 21:55:50
Bloggadress: http://teamponnii.devote.se
Molly Bergström, UPPSALA säger:

Godnatt och sov så gott!

Hoppas du hade en bra start på nya veckan. ;D

Kram :)

2012-01-24 | 00:26:28
Bloggadress: http://mooollys.blogg.se/
Frida :) säger:

Sv:

Hihi JAA! ;) <33



Bra årsresumé där! ;) <3

2012-01-24 | 18:46:22
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback