cupcakes och hästar! :D

Japp, dessa två UNDERBARA saker har jag hållt på med idag! :D
började med att jag sov ut läänge, va asskönt!
sen väcktes jag av att jag fick ett mess från lena, som frågade om jag ville rida senare, och det ville jag såklart! :D har ju liksom inte ridit dom på typ 2 månader nu när det vart vinter och dom inte haft broddar oså.. men ja, så vi bestämde att vi skulle ta det vid 2tiden. :)
så innan det ville jag göra nånting, så då bestämde jag mej för att inviga min fina cupcake-bok jag fick i födelsedagspresent! :)
och måste säga att jag har nästan överpresterat denna gången haha! :D nejmen kände att idag skulle dom bli riktigt snygga, med många detaljer (och GODA såklart!) och måste säga att jag lyckades rätt bra! ;D men fasen va sur jag blir att jag inte har en systemkamera så jag kunde tatt bilder på dom och visat här på bloggen! -.- så nu får ni bara se massa assuddiga mobilbilder, as usual -.- men jaja, alltid något! ;)
haha, ser ni mina fina detaljer?! ;D både marsipanrosor, silverkulor, egengjorda chokladhjärtan och hallon! :D asgött! hehe.
men nåväl, slutpratat om detta!
sen efter jag gjort mina cupcake stack jag då till stallet, där lena väntade, och sen gjorde vi iordning hästarna (som va sjuukt taggade eftersom dom vilat så länge!) och sen stack vi iväg i det underbra vårvädret! :)
och sen hade vi en asmysig skrittridtur i skogen och båda hästarna var superduktiga (även om dom va riktigt pigga), förutom när vi skulle tölta då nonni blev övertaggad och började bocka.. -.- aja, det gick bra sen iaf och vidur var lugn som en filbunke hela tiden haha ;)
och sen när efter vi vart ute i en dryg timma kom vi tillbaka och sen gick jag hem!
och sen har jag och mamma (pappa är i dalarna och åker vasalopp) bara varit här hemma och myst och ätit middag och kollat på melodifestivalen! :)
så det har vart en asmysig dag! :D
och nu ska jag snart gå och sova, och imån blir det troligen ridning igen om lena kunde och sen vet jag inte riktigt, måste nog fixa lite saker till skolan och så med..
menmen, hoppas ni haft en lika bra dag som jag! <3
hörs imån, puss :*
haha okej hjärtat på denna blev missbildat men ah..
suuuuuddig bild på en av marsipanrosorna!
ännu en suddig bild..
haha vadå suddig bild?! :o
aja, ni ser ju vad det är iaf ;)

Kommentarer
Frida :) säger:

Shit va fina!! :O ;) <33

2012-02-26 | 09:16:57
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback