lördagen- fixardag hemma och sen mys-party med tjejerna!

Tjohejsan! :)
Sorry för obefintlig uppdatering i helgen, men gjorde då somsagt saker typ hela tiden så hann inte.. Men tänkte berätta som vanligt lite om de senaste dagarna innan jag går å lägger mej ;)
Så, i lördags var då en sjukt bra&rolig dag! :D
Började dock med att jag råkade sova till TOLV, när jag egentligen tänkt sova till typ 9-10.. -.- MORR! :@ haha jaja så kan det gå.. Men jaja, sen tillbringade jag de resterande 6 timmarna hemma å fixade massa saker, innan jag då drog till Elsa. Men tja, gjorde lite småsaker, gick till hästarna, dom nya alltså som står i min morbrors stall, och ÅHH va söt den nya tinkern är, jag döööör :'D å denna gången kom alla tre fram till mej, och så stod tinkern (vet ej vad han heter..) och ville bli kliad typ aslänge haha, så söt!
Men sen efter en stund var bjag tvungen å gå hem igen för jag skulle hjälpa mamma.. Å sen då så ägnade jag en bra stund till att hjälpa mamma sätta upp julgardinerna, och sen satte vi även upp massa julpynt å sånt, och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde mer? Typ spelade piano å såg på tv eller nåt.. Men hursomhelst, sen duschade jag och åt lite, och sen vid sex skjutsade pappa mej till elsa dårå! :)
Å sen hade vi en SJUKT rolig kväll i drängstugan med massa bra&roliga filmer (en av dom var dock assorglig och när en i filmen dog satt vi å gallskrek typ haha, usch :(), fast kan ärligt talat säga att vi kanske inte var SUPERkoncentrerade på filmerna utan satt mest och typ pratade och skrek och skrattade och var helt galna hahahah xd Sen blev det såklart MASSA onyttigheter med hehehe, typ chips, skumtomtar, after eight, maltesers, kladdkaka och mozartkulor haha, inte alls tjocka.. xd
Fast sen typ vid midnatt var vi iallafall lite nyttiga å gjorde varma mackor ;P
Men aja, sen såg vi på ett par filmer till, och sen blev väl klockan två å då gick vi upp på loftet, å sen var det som vanligt mycket prat och flumm däruppe, ända tills vi sen vid tretiden slocknade haha.. ;)
Å sen sov vi rätt gott ända fram tills min mobil väckte oss typ lite innan tio, och då var det bara att masa sej upp å klä på sej osv, eftersom mamma å pappa skulle egentligen kommit vid halv elva, men näpp typ tjugo i TOLV kom dom haha, så då hade vi ändå rätt mycket tid att äta frukost, städa upp lite osv. 
Å sen då kom mamma å pappa och hämtade mej, och sen åkte vi direkt in till stan! 
Men det kan jag berätta om i nästa inlägg! ;)
alltså erkänn typ HUR söt som helst?!? :D
haha vill bara kidnappa honom å ta med mej honom hem! haha.
tog såklart tyvärr inga bilder, men tack för kvällen/morgonen tjejer! <3
haha gammal visad bild men såhär brukar det se ut ungefär haha! ;D

Kommentarer
Anonym säger:

Hahaha otroligt snygg bild den sista där... xD
Men tack själv du!! Askul va det, som vanligt! ;D <33

2012-12-17 | 22:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback