mysig dag med ensam-picknick och hoppträning!

Och idag har vart en så sjukt mysig och bra dag!!
Började med att jag masade upp mej vid tiotiden, och sen gjorde jag frukost och satte mej ute på verandan och åt den i solen :) å sen typ satt jag där och läste åså fram till typ halv tolv, då jag började fundera vad jag skulle göra av dagen. Å först tänkte jag fråga elsa om hon ville åka och bada, men sen kom det massa moln så sket i det. Så istället så gjorde jag iordning lite fika, och så packade jag ner lite saker i en ryggsäck, och sen efter jag sagt hej till mamma som kom hem tidigt idag, så satte jag mej på moppen och åkte ut på äventyr :D haha nä men jag åkte ner till ett av mina favoritställen, nere vid ån, som ligger ner mot alboga, typ 4 km bort eller nåt :)
Å sen satte jag mej där i gräset bredvid ån, och satt där och fikade och läste jättelänge, asmysigt! :)
Å sen efter en stund när solen kom fram en stund så gick jag bort till bryggan och la mej där och lyssnade på radio och läste lite till! Så mysigt var det! Å vips så hade det gått typ 1½ timma :O Så vid typ halv tre så drog jag mej hemåt på moppen. Å sen när jag kom hem åt jag och läste lite till (och ja som ni fattar har jag en MKT bra bok just nu, typ bästa ever: Fyra dagar fyra nätter heter den!) och sen vid halv fyra typ bytte jag om till ridkläder, och sen skjutsade mamma mej till stallet! Å när jag kom dit flummade jag som vanligt lite med dom andra, och sen gjorde jag iordning Chicago som jag skulle ha även denna veckan! :)
Å denna veckan stod hoppning på schemat, yeyyy :D 
Å det gick sååå sjukt bra! :D asså gud, chicago har blivit min favorit nu typ ju! Han va asbäst, för även om det var bromsar, flugor och blinningar som bet honom, och skinande sol (som han är känslig mot) så gjorde han sitt bästa! Å jag fick tillochmed beröm av essi igen, för vi hade en övning då man skulle försöka räkna de tre sista galoppsprången innan man hoppade, och jag satte det alla gånger utom en, så hon sa att jag hade bra taktkänsla haha ;) Så det va riktigt skoj! Synd dock att lektionen blev kortare än vanligt, eftersom Cheenock slängde av Hanna, och sen VÄGRADE han bli fångad, och gick runt runt i hagen vi var i, och trampade sönder HELA tränset, asså verkligen HELA :O helt sjukt, hahaha. Så där gick han säkert en tio minuter, och sen skulle hanna ha ny häst å blabla.. Så det tog ju aslång tid, vilket va lite synd.. Menmen! 
Jag är iaf asnöjd över lilla Chicago!<3
Sen efter lektionen hade vi ju hästkunskap, där vi tog pulsen på hästarna. Å sen efter det va jag kvar typ 40 minuter och flummade runt med emma och alva.. dom är galna haha xd 
Jaja, sen åkte jag iaf hem, åt mat och såg på tv å nu sitter jag här! :)
Får se om jag hinner bli klar med bröllopsinlägget med.. tveksamt men kan ju hoppas!
Annars hörs vi imån!
Puss ;*
såhär såg det ut på morgonen idag :D
chill på bryggan!
:)
så fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback