har agerat hemmafru idag! ;)

Hallå allihopa! :D hoppas allt är bra med er!
Jag har haft en riktigt bra dag, och för en gångs skull har jag hunnit med sjukt mycket ioch inte bara legat och typ gjort nada.. Så det började med att jag steg upp liite tidigare än igår, typ lite efter tio, och så åt jag frukost, läste lite samtidigt och sen typ spelade jag lite piano. Sen efter en stund började jag göra en lista över vad jag skulle göra under dagen, och jag gjorde nästan allt! ;) 
Det började med att jag för det första rensade min fåtölj, som var PROPPFULL med kläder, asså det låg säkert över 30 plagg där :O så då sorterade jag allt och la in i garderoben (som oxå är JÄ*LIGT full men ska rensa nästa vecka typ). Å sen när det va klart började jag damma hela mitt rum, vilket tog ett BRA tag, och sen va klockan typ tre eller nåt, och då åt vi lunch. Sen satte jag igång igen, och började dammsuga hela rummet! 
Å sen var jag väl färdig med allt städande vid typ fyra, och då tog jag äntligen en långpaus på typ 1½ timma, då jag bara låg ute i solen och lyssnade på musik och solade (Y) 
Å sen började det regna, fast det va strålande sol haha, så då var jag tvungen att springa runt som ett litet barn i regnet haha, fast sen blev det kallt så då gick jag in, tog en dusch + ansiktsmask! ;)
å sen va la klockan typ halv sju, innan jag satte igång med nästa grej; maräng-bakande hehe ;D kände att jag va tvungen att göra nåt äckligt sött till kvällen för jag behövde energi + att vi inte hade nåt gott hemma ;) så då gjorde jag sjudna maränger, och dom blev såhääär goda, haha :D innan har jag gjort "vanliga" maränger och de blev svinäckliga och jättekonstiga, men när man gör sjudna blir dom sega och lite mjuka :D och söta, hehe.. ;)
nåväl! sen efter det satte jag igång att hacka massa grönsaker till tacosen, och sen vid åttatiden åt vi :)
och sen dess har jag typ bara sett på OS och suttit här! men känner mej duktig, har ju hunnit med lite allt möjligt idag! ;D 
menmen, nu måste jag skriva färdigt om åland, sen måste jag lägga mej tidigare idag för redan vid TIO imån ska jag va hos min moster och morbror, för jag ska hjälpa dom å mina kusiner att "mönstra", asså väga lammen till slakt (obs, bara bagglammen ska till slakt!), så då blir det kul hur mycket min tjockis-bebis väger, haha :D 
nämen det blir skoj! å sen blir det ännu roligare på kvällen, då vi ska över till öa och hänga där med linnea och emma och sova över där! så det blir nog en toppendag!
aja ska sluta tjata nu, men vi hörs strax igen, puss :*
hihi lilla tjockisen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback