go fredag med rolig skoldag, löpning, tacos och godis!

Och idag har vart en riktigt go fredag faktiskt! Dock lite som igår, småjobbiga lektioner och inga raster, men hade kul ändå och slutade ju tidigt iaf :D 
Började ju bäst haha, men rätt lam fysik (såg dock bara på en film å pratade lite..), sen efter det va det matte, som typ va som vanligt, sen hade vi svenska med karel haha, då jag, frida å elsa (lollo va ledig idag den skiten ;)) bara satt i ett grupprum och läste och flummade lite, och sen innan lunch så hade vi engelska där vi som tur var bara läste en aastunn bok på 40 sidor som man nästan läste ut på lektionen (hade tre sidor kvar typ), så det va ju gött iaf! :)
Å sen va det lunch, och efter den hann vi gå en snabbis till ica och köpa smågodis (köpte asmycket typ haha..) och sen var det dags för sista lektionen som var SO. Å den var oxå rätt okej och rätt slapp :) så egentligen, inte en så jobbig dag ;)
Å sen innan bussen så satt vi i uppehållsrummet, å då tvingade lucas å filip mej å ge dom godis (himla rånare.. haha) å sen i bussen var det helt galet haha xd linus, william och felix pressade sej ner hos oss i baksätet och även dom tvingade oss å ge dom godis xO annars skulle dom inte flytta på sej nämligen.. xd sen tafsade ju felix på en oxå (eller "masserade" hahahah) å krävde mer, det lilla äcklet haha men det fick han inte! Köp eget för f*n! ;)
Haha, tillslut fick vi iaf hoppa av till friheten, och sen satte vi oss i lillabussen som va proppfull med skrikande småbarn, och efter en lååång resa var jag slutligen hemma! :)
Och faktiskt, hur konstigt det än låter, så var jag inte alls trött å utmattad när jag kom hem, utan istället rätt pigg och sugen på å springa?! HUR SJUKT ÄR INTE DET?!?! Och det som var ännu sjukare var, att jag tog den långa rundan idag på 5 km, och det va knappt jobbigt?! Vad har hänt liksom?! hahahhaha xD dessutom sprang jag på ca 30 minuter, rätt okej :) nämen så det va sjukt kul!! kanske kommer kunna komma igång lite nu med träningen..? :P hoppas!!
Aja, så det va ju lite spontant sådär hahah, och sen när jag kom tillbaka vid typ kvart över fem gick jag direkt, svettig som jag var, in i duschen och sen gick jag ner och smällde i mej en bit pizza från igår ;) haha kände jag var värd det! ;P å tjaa.. sen var jag ju rätt slut kan man säga, så sen somnade jag till lite framför tv'n, och sen efter ett tag kom pappa hem, och sen tillslut mamma oxå, och då gjorde vi tacos :D yummie!
Å sen vid åtta kollade jag på fångarna på fortet (sjukt tråkigt men vad gör man?) å sen har jag bara suttit här och knarkat massa godis! ;)
Men nu måste jag sluta å gå å lägga mej, vill inte sova bort hela morgondagen ju..! Först ska jag nog baka dumlekakor, och sen blir det att åka till elsa å sova över! :D aslängesen ju!! 
Sen får vi se vad som händer på söndag. :)
Men ha det bäst hörrni, puss :*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback