helgennnnn! :D

Okidoki, då sätter igång ;)
började då i lördags morgon, då vi hoppade på bussen från kyrkan, sen åkte vi då ner till stättared som låg nån mil (?) utanför varberg! :) (dock stannade vi ju då vid ullared några timmar på vägen!)
men resan dit va skojig, jag, elsa å ella satt längst bak ;D haha ;) dock såg vi världens hemskaste film som handlade om en sann berättelse om en muslimsk (?) kvinna som blev stenad till döds för hon anklagades vara otrogen, orkar inte berätta om den, men Soraya hette den typ.
Men iaf, sen efter typ 2 tim va vi då framme på ullared! :D och tjaa, va skitkul, inte så mkt å berätta om det egentligen, men ni som vart där vet ju hur det är, kaos men såå kul och BILLIGT! :D
köpte lite bra-att-ha-grejer, typ concealer, mascara, puderborste, cardigan, headset, godis (hehe), och present till frida! :)
sen efter ett par timmar gick vi ut, åt asgod pizza, och sen vid halv två drog vi vidare ner till stättared!
väl framme slog vi upp vårat tält, och sen tjaa..så gjorde vi inte så mkt, typ hängde i tältet och så, ända fram till fem då det va gudstjänst :p vilket va trååkigt, men jaja, vi stod ut ;)
sen så typ slappade vi ÄNNU mer i flera timmar i tältet, å sen gick vi ut lite, ringde allis, sen kom killarna och trakasserade vårat tält, och sen va ett litet krig i gång (PRECIS som vanligt!) haha ;)
och jaa, så fortsatte det väl i princip hela kvällen, och sen nån timma innan vi skulle dra ut i skogen, så låg vi typ allihopa och kollade på stjärnorna! haha, ashäftigt faktiskt! :o ;) och så tog mattis mina regnbyxor, och sen jagade vi honom typ 20 min, och hela tiden upprepade han: men HAR du verkligen byxor på dig, frida?! är du verkligen säker på det?! å typ så heela tiden, xd, och sen så var han typ hög, som han alltid är på kvällen typ? xd, och så sa han lite..udda saker, typ som att flygplanen vi såg på himlen såg ut som nakna kvinnokroppar...?! hahhahaha x'D
hahah, å sen så tänkte vi lägga oss ett litet tag innan vi skulle iväg, men nejdå, då kom ju mattis och william in och satte sej där å började babbla..! xO hahaha, så ingen sömn för oss då inte ;)
men till slut va det ju iaf dags för oss att starta, och klockan 22:20 så begav vi oss in i den mörka, blöta skogen..;)
hahah, å vi hade så kul, hela tiden fram till tre på natten ungefär ;P visserligen va det rätt hård terräng, vi gick liksom en mil å va GRYMT trötta på slutet, men det va skitkul ändå! Alla stationer va rätt svåra en del, men roliga! :) t.ex va en att göra upp eld, en att fylla en hink med vatten med hjälp av tre (trasiga) redskap, hjälpa en "pilbågsskjuten" man, svara på massa frågor och gissa djurbajs, haha ;D
sen efter sista stationen fick vi gå typ 3 km, men det kändes INTE som tre km kan jag säga!! typ tre mil passar bättre! xO så sen va man RÄTT trött när man la sej x)
Sen väcktes vi vid nio-tiden av nån som skrek: NU ÄR DET FRUKOST, så då va det bara att stiga upp och traska ner och få i sig lite mat ;)
Sen vart det å packa sina grejer och packa ihop tältet, för vid halv elva va det morgonbön och prisutdelning! tyvärr vann vi ju inte, men det va säkert inte så långt ifrån ;) haha.
Och sen vid tolv-tiden så rullade vi därifrån! Och på vägen så sov vi ju då mest, såklart och sen vid borås stannade vi å åt på mcdonalds (y)
och sen vid typ halv tre va vi hemma!
Men det va iaf en skitrolig upplevelse och nästa år är det i jkpg och då blir det kanske stads-vandring istället!! :D hoppas man kan va med då! :)
Och efter man kom hem, så va det inte mkt vila, utan då va det dags att packa om, äta lite mat å vila lite, för sen skulle jag och elsa på nästa roliga grej: Logparty hos frida!! :D
och det tar vi i nästa inlägg ;)
hahah, åter igen, förlåt! men..ni behöver inte läsa, det är frivilligt! ;D ^^
lite random bilder jag tog på resan ;)
:)
haha, aaasuddig bild, men kan ju säga att det va RÄTT packat med tält på det fältet alltså, va ju nästan 600 pers med ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback