otur? liite så...

Hej hopp alla! :)
Ja, som rubriken lyder, så känner jag att jag har väldig oflyt i mitt liv just nu :S
För inte nog med att jag va hemma i måndags och har vart förkyld hela veckan, så fick jag då migrän nu idag! GREAT! (Y) hah, ah men kände redan i bussen att det började flimra för ögonen, och sen blev det bara värre och värre tills jag tillslut knappt kunde se alls. Men efter jag blundat några minuter avtog flimret, och jag bestämde att jag skulle försöka va med på spanskan iaf. Och först gick det rätt bra, men sen efter typ halva lektionen så kändes det som mitt hucud skulle explodera och jaa.. då bestämde jag mej för att åka hem. Och som tur var är min syrra och hennes pojkvän hemma nu, så stinas pojkvän micke kom och hämtade mej och hade med en flaska vatten och en migräntablett, så himla snällt! :') dock kunde jag inte få ner tabletten, hahaha asså jag kunde verkligen inte svälja den, för jag får typ panik då, så jag fick vänta tills den typ smälte haha xd
men iaf! sen mådde jag iaf liite bättre, fast sen satte jag mej och lipade en stund för det gjorde såinihelvete ont :(
å då bara la jag mig i sängen, å så sov jag i fyra timmar (y) och sen när jag vaknade var huvudvärken borta! :D
så nu är allt frid och fröjd igen! ;) men faaan va ont det gör, skulle knappt önska mina värsta fienden (haha) en sån smärta :s (oj va poetiskt..xd)
haha! jaja, skönt ändå å slippa skolan men ah..,nu sitter jag iaf här, och ska strax äta :) ikväll kommer mina bröder + flickvänner, så denna helgen blir vi 9 pers här i huset! haha hur ska det gå..? ;)
haha dock blir jag utslängd (buhuu), för vi inte har rum/sängar till alla, så denna helgen får jag sova hos mina kusiner ;) inte mej emot egentligen dock, hah :P
men kommer nog inte ha nån tid att blogga, för det kommer nog va full rulle hela helgen, så jag kanske gör tidsinställda eller nåt..? får se :)
men ni får iaf ha en toppenhelg så hörs vi!!
puss :*
hahahha, hittade ingen passande bild till inlägget, så jag bjuder på en "liten" bild på min lilla målning jag gjorde på elevens val ;)

Kommentarer
Frida! ;) säger:

Din målning blev ju JÄTTEFIN!!! :O ;D <33

2011-11-18 | 17:29:57
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback