fredag :DD

Hejhejhej alla! :D
nu är man glad, för nu äre HEELG! älskaaa helg! :D <3
Dock har jag väl inte jättemkt planerat men ah.. ;) eller jo förresten.. men först tar vi om dagen ;)
denna fredag har varit slapp och go och rätt rolig faktiskt! :D
började med kort spanska, som va helt okej, fick sluta typ 25 min tidigare med så de va gött (y)
sen vare då långrast, då vi bara chillade, gick till ica, pantade massa burkar och köpte skumtomtar, som vi sedan åt upp i vårt älskade omklädningsrum hah ;)
och sen va det då idrott, va faktiskt riktigt kul eftersom vi körde volleyboll med HELA klassen denna gången, och tyckte faktiskt det gick rätt bra idag för mej ;) men tycker ju det är kul oså med ^^ även fast vi förlorade och killarna klagade och skyllde ifrån sej på oss tjejer, trots att vi typ va dom bästa i laget, haha ;) nejmen.. ah haha :P
å sen va det mat, och sen so, arbetade med vårat projekt som vanligt (eller okej, satt mest och babblade och skvallrade 2/3delar av lektionen men.. xd), hah, och sen sist va det fysik, och då kollade vi typ bara på massa filmer och jag och elsa satt och flummade gärnet och skrattade ihjäl oss typ när vi såg på nån film från 80-talet typ.. xd haha, ja, vi har JÄTTEBRA humor! (a) HAHA!
jaja, sen vart det hem (fick gå hem idag, buhuu..! *bortskämd* ;)) och sen när man kom hem hade brorsan kommit hem redan, och sen så åt vi planka (aaasgod!!), och sen tårta! :D allt detta eftersom dels fyller johan 26 på söndag, och sen så åker han ju t afghanistan på måndag med... så vi firade honom riktigt idag! ;)
och sen så har jag väl inte gjort så mkt nu under kvällen, fick inte se idol heller, för jä*la På spåret har börjat igen -.-' gah.
jaja, nu tänkte jag väl ladda upp lite (suddiga) bilder på plankan och tårtan hehe,  bara för å läska er typ haha ;) och sen blir det GG, såklart! :D
men hörs senare/imån!
puss :*
yummiiiie :D älskar plankor! fast äter typ bara frukterna men ändå.. ;)
TÅRTAAA<333

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback